0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Цилим стилисти за коса Професионален стајлинг чешел сет, чешел за нега на коса, четка за чешла и чешел за коса поставени за жени мажи стилови на коса

Цилим стилисти за коса Професионален стајлинг чешел сет, чешел за нега на коса, четка за чешла и чешел за коса поставени за жени мажи стилови

DEN 3.33
Во магацинот.

Тековен

Материјал : Направено од висококвалитетен ПП пластичен материјал, силен, издржлив и лесен за чистење Површината е мазна и тркалезна, анти-статичка и не го повредува скалпот кога се користи. Дизајн : Нашиот сет на чешел е анти-статички. Чешелот што се користи за коса е изработен од анти-статички материјал од јаглеродни влакна. Забите со меки чешел донесуваат најголема цврстина и издржливост за решавање на проблемите со испреплетеноста на косата и статичката електрична енергија. Фините заби се мазни, а дизајнот на рачката што не се лизга е лесен за разбирање. Комбирот отпорен на топлина ви овозможува да ја стилизирате косата додека користите фен за коса, и не е лесно да се пробиете или деформирате. Професионалец : Полнете на влажна или сува коса, нежно одврзете или задејте, истовремено спречувајќи кршење, сплит краеви и кадрици, многу погодни за мажите и женските секојдневно чешлање и стилизирање. Функција : Целиот сет на стајлинг комбинира концепт на ергономски дизајн, кој може подобро да се сфати, чешелот е лесен и издржлив и може да се користи долго време. Широките заби се лизгаат непречено низ јазли и затегнувања без влечење. Комбините на опашката можат да се користат за чистење на чешли за коса, затегнувања, разделувања и обратни чешли. Исто така е добра алатка за дизајнирање и одржување на модерни фризури. Апликација : Погодно за сите фризури, без оглед на која фризура, секогаш има оној што ви одговара. Погоден за влажна, суво, долга, кратка, густа, виткана и испреплетена коса. Совршен чешел за жени, мажи и деца од сите типови коса. Тоа е совршен сет за подароци за мајки, сестри и жени пријатели. Измазнете ја косата без да му наштетите на скалпот 2. Стајлинг на коса, разделување, чешлање, задевање, сегментирање и уредување на косата 3. Различни комплети на чешел имаат густи и широки заби, погодни за брановидна и права коса, и погодно за стилизирање на косата 4.

Параметри на производот

Material:
PP plastic, carbon fiber, stainless steel
Color:
pink, black, green, purple
Weight:
180g
Set list:
1×Nine rows of styling comb:
1×Eight claw hair comb:
1×styling wide tooth comb:
1×hair pick and tail comb:
note:
1. Including sharp parts, please keep away from children.:
2. Please allow 1-2 cm error for manual measurement:
3. The color of the product may be slightly different due to the photography light source or monitor settings, please refer to the actual product.:
4. We provide a 100% satisfaction guarantee. If you have any questions about our products, please send us an email, and we will give you a satisfactory answer within 24 hours. :

Стоката во категоријата