0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Клиперси за коса за мажи, професионален електричен тример за коса за коса, машина за сечење на коса за сечење на маслото за масло, електрични клипилери со берберниц?

Клиперси за коса за мажи, професионален електричен тример за коса за коса, машина за сечење на коса за сечење на маслото за масло,

DEN 2201.44
Во магацинот.

Тековен

Погодно за сечење и кастрење на косата, прецизна фризура, помагаат да се создадат модерни фризури Усвојува глава за секач од не'рѓосувачки челик, сечилото е инцизивно без заглавена коса, безбедна и брза коса. Литиумска батерија со голем капацитет, долга издржливост, дизајни за полнење со USB, повеќе режим на напојување. Рационализирано тело на машината, во согласност со ергономските дизајни, рачката е лесна за зафаќање и употреба. Дизајн на ниска бучава, за да можете да ја исечете косата без да ги вознемирувате другите. Погодно за сечење и кастрење на косата, прецизна фризура, помагаат да се создадат модерни фризури. Усвојува глава за секач од не'рѓосувачки челик, сечилото е инцизивно без заглавена коса, безбедна и брза коса. Литиумска батерија со голем капацитет, долга издржливост, дизајни за полнење со USB, повеќе режим на напојување. Рационализирано тело на машината, во согласност со ергономските дизајни, рачката е лесна за зафаќање и употреба.

Параметри на производот

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Hair Clipper
Model:
T680
Color Classification:
Black+Silver
Charging Time:
About 90 Minutes
On/Off Button Mode:
Push On/Off Button
Endurance:
About 60 Minutes
Rated Voltage:
5V
Cutter Head Material:
Stainless Steel Cutter Head
Battery:
Lithium Battery
Capacity:
1600mAh
Package List:
1 x Main Machine:
1 x USB Cable:
1 x Manual :

Стоката во категоријата