0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Crivers Clippers за коса за мажи, комплет за тример за брада од коса за мажи безжична коса мустаќи тример за сечење коса сечење на комплет за комплет прецизен тример водоот?

Crivers Clippers за коса за мажи, комплет за тример за брада од коса за мажи безжична коса мустаќи тример за сечење коса сечење на

DEN 3.33
Во магацинот.

Тековен

Ниска бучава, бавно производство на топлина, отпорност на абење, голема брзина, низок тон, стабилни перформанси, не ја повредува кожата Моќен, погоден за сите типови коса, одлично за употреба на семејна фризура. Многу е лесно да се работи сами, не мора повеќе да одите во салон. Лесно за чистење, секогаш се одржува остра и обезбедува голема издржливост, а сечилото е лесно чистење во вода што се работи. Гаранција за задоволство : Нашите производи ќе донесат повеќе забава и возбуда во вашиот живот. Ако не сте задоволни, ве молиме контактирајте не, ние ќе ви служиме на вашето задоволство!. Ниска бучава, бавно производство на топлина, отпорност на абење, голема брзина, низок тон, стабилни перформанси, не ја повредува кожата. Моќен, погоден за сите типови коса, одлично за употреба на семејна фризура. Многу е лесно да се работи сами, не мора повеќе да одите во салон. Лесно за чистење, секогаш се одржува остра и обезбедува голема издржливост, а сечилото е лесно чистење во вода што се работи. Гаранција за задоволство : Нашите производи ќе донесат повеќе забава и возбуда во вашиот живот.

Параметри на производот

Стоката во категоријата