0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Lunchbox.com Професионален Пароброд За Коса И Машина За Кондиционирање, Процесор За Боја На Салон За Мебел За Коса, Аспиратор За Фен За Коса Со Качулки За Сушење На Подни ?

Lunchbox.com Професионален Пароброд За Коса И Машина За Кондиционирање, Процесор За Боја На Салон За Мебел За Коса, Аспиратор За Фен

DEN 873.60
Во магацинот.

Тековен

[Мултифункционален] ова е професионален пароброд за коса со униформен излез за воздух Пареата е рамномерно распоредена и нема да прегрее ниту еден дел од косата. Може да се користи и за нега на коса по боење, боење, стилизирање и боење. [Лесен за ракување] Вградена жица за греење од нерѓосувачки челик, побрзо загревање, прилагодување со двојна брзина, ниско и ВИСОКО прилагодување на моќноста. Вграден 60-минутен тајмер, прилагодување на висока и ниска температура. [Безбедност] двоен систем анти-сув дизајн, кога нема вода, машината автоматски ќе престане да работи за да ја осигура вашата безбедност. Школка е изработена од пвц материјал, кој има функција на спречување на изгореници и изгореници. [Применливо] Многу погодно за салон, спа, продавница за убавина или домашна употреба, за боење на косата, пермирање, кондиционирање и нега на коса по боење. [Сервис] Ако имате какви било прашања во врска со нашите производи, ние ќе ви одговориме што е можно поскоро. карактеристика : *пареата е рамномерно распоредена и нема да прегрее ниту еден дел од косата*може да се користи и за нега на коса по боење, боење, стилизирање и боење на косата* Побрзо загревање, прилагодување со двојна брзина, прилагодување НА МАЛА и ВИСОКА моќност*кога нема вода, машината автоматски ќе престане да работи за да ја осигура вашата безбедност*можете да го поставите времето помеѓу 0 и 60 минути*висината на машината може да се прилагоди*статив + универзална спецификација на тркалата : ●материјал : алуминиумска легура + пвц●напон : 220v-240v●моќност : 650w●машинско време : 0-60 минути●тежина : 4kg●големина на пакување : 67 * 37 * 34cmproducts вклучуваат : сет за фен за коса * 1 белешки : -Поради рачно мерење, ве Молиме дозволете малку различни големини.

Параметри на производот

●Material:
Aluminum alloy + PVC
●Voltage:
220V-240V
●Power:
650W
●Machine time:
0-60 minutes
●Weight:
4kg
●Packing size:
67 * 37 * 34cm
Products include:
Hair dryer set * 1:
notes:
-Due to manual measurement, please allow slightly different sizes.:
-Due to the difference of light and screen, the color of the product may be slightly different from the picture. Thank you for your understanding. :

Стоката во категоријата