0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
НОЛИТОЈ 24 парчиња Мали Клипови За Коса Црни Мини Клипови За Канџи За Коса За Жени Девојки Деца Со Силен Зафат Клипови За Стегање Цветни Клипови За Коса Во Форма На С?

НОЛИТОЈ 24 парчиња Мали Клипови За Коса Црни Мини Клипови За Канџи За Коса За Жени Девојки Деца Со Силен Зафат Клипови За Стегање Цветни Клипови

DEN 2.00
Во магацинот.

Тековен

Комплетот има 4 стилови на клипови за канџи, по 6 ПАРЧИЊА за секој стил, вкупно 24 мини клипови за коса Со доволно количество и различни стилови на мали штипки за коса, можете сами да ЈА НАПРАВИТЕ вашата фризура со различни стилови на нежни штипки за коса. Симпатичните клипови за коса закачуваат дел од вашата коса за да ја одржат уредна или малку осветленост на вашата фризура. Погоден за жени и девојки украсуваат кадрава коса, права коса, долга коса, густа коса,. - Уникатни мини клипови за коса во цвет, срце и други форми се матурска, свадби, забави, работа и спорт; ова е широко додаток за коса за женските девојки брзо и лесно да ја дизајнираат својата фризура. Мини цветните штипки за коса не се лизгаат, лесни за отворање и удобни за употреба, испреплетените заби обезбедуваат цврст стисок и спречуваат опаѓање на косата; држете високи опашки долго време и заштедете многу време повлекувајќи ја косата. На родендени, Божиќ, Денот На Вљубените, Денот На Мајките или која било друга годишнина, овој компактен комплет клипови за канџи е совршен подарок за вашата девојка, сестра, мајка или за себе. Опис овие мали клипови за коса можат да бидат за вашите дневни фризури и лесно да создаваат елегантни и убави фризури. Изработени од врвен материјал, тие не се лесни за кршење или деформирање. Можете да ги користите овие слатки штипки за коса за да ја создадете елегантната фризура што ја сакате. Не само за секојдневниот живот, забави и шопинг, туку и за прилики како што се состаноци или свадби.Карактеристики-Боја : Црно-Материјал : Акрилик-Големина : прибл. 0х2, 0см/0, 8х0, 8ин; 1, 5х1, 5см/0, 6х0, 6во-комплетот има 4 стилови на клипови за канџи, по 6 ПАРЧИЊА за секој стил, вкупно 24 мини клипови за коса. Со доволно количество и различни стилови на мали штипки за коса, можете сами да ЈА НАПРАВИТЕ вашата фризура со различни стилови на нежни штипки за коса.

Параметри на производот

Стоката во категоријата