0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Лента за фимислозија Во Екстензии За Човечка Коса 14 Инчи 20 парчиња 50гр Боја 2 Најтемно Кафеава Вистинска Реми Човечка Коса Невидлива Двојна Ткаенина Полни Дебели К?

Лента за фимислозија Во Екстензии За Човечка Коса 14 Инчи 20 парчиња 50гр Боја 2 Најтемно Кафеава Вистинска Реми Човечка

DEN 3.33
Во магацинот.

Тековен

1 ●ЕКСТЕНЗИИ за КОСА на НИВО НА САЛОН● : 100% вистински екстензии за човечка коса реми, тие се меки и мазни, исто толку добри како и вашата коса. Оваа лента екстензии за коса може да се виткаат или редизајнираат бидејќи лесно се чешла и стилизира без заплеткување или melting.It може добро да се вклопи со многу текстури на косата. Забележете дека Косата Може Да Биде Обоена Во Потемна Боја, Но Не може да се Избели. ●НЕВИДЛИВА ЛЕНТА со ВРВЕН КВАЛИТЕТ ins® : Нашата лента во екстензии за коса користи невидлива лента со висока јачина-Двострана, која цврсто се лепи и не ја повредува вашата hair.It ќе се држи посилно кога се загрева умерено. Водоотпорна лента во екстензии за коса лесна за носење и отстранување. Обично, нашето продолжување на косата со лента може да трае 3-4 месеци со добра нега. ●СПЕЦИФИКАЦИЈА ЗА ЕКСТЕНЗИИ на ЛЕНТА : 20 парчиња, 50гр по пакет.Достапна Должина : 14-22 инчи; 2-3 пакувања обично се доволни, но се препорачува 3-4 ако сакате вашата коса да изгледа густа. ●СОВРШЕНО СОВПАЃАЊЕ ВО БОЈА и СЛОБОДЕН СТИЛ+ : има 5 различни бои(вклучено Е црно/кафеаво/кафеаво/златно/нагласено боење) може совршено да ви одговара на косата.

Параметри на производот

Стоката во категоријата