0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Doitool титаниум чешла чешла за мажи стилизирање чешел за мажи фризерски чешел чешел чешел чешел за салон човек чешел за коса титаниум легура чиста титаниум бербер че?

Doitool титаниум чешла чешла за мажи стилизирање чешел за мажи фризерски чешел чешел чешел чешел за салон човек чешел за коса

DEN 288.32
Во магацинот.

Тековен

Стилинг чешел за бербер : Широк опсег на употреба : Овој комплет за чешел за коса е добар за берберници или салони за фризерски салони и стилизирање, а исто така е погоден за домашна употреба Професионалец од Барбер Комбс : Алуминиумска легура со висок степен е антируст, безбедна и сигурна, исклучителна и модерна. Чешел за фризерски салони : Лесен дизајн, нема притисок за носење, лесен за употреба и лесен за ракување. Чешел за стилизирање за фризура : Врвот на забот е заоблен, не е лесен за деформирање, не заглавен, не ја фаќа косата. Чешел за стилизирање : Изработено од врвен материјал за легура на титаниум, анти-рист, здрав, безбеден и сигурен. Стилинг чешел за бербер : Широк опсег на употреба : Овој комплет за чешел за коса е добар за берберници или салони за фризерски салони и стилизирање, а исто така е погоден за домашна употреба. Професионалец од Барбер Комбс : Алуминиумска легура со висок степен е антируст, безбедна и сигурна, исклучителна и модерна. Чешел за фризерски салони : Лесен дизајн, нема притисок за носење, лесен за употреба и лесен за ракување. Чешел за стилизирање за фризура : Врвот на забот е заоблен, не е лесен за деформирање, не заглавен, не ја фаќа косата. Чешел за стилизирање : Изработено од врвен материјал за легура на титаниум, анти-рист, здрав, безбеден и сигурен. Список на пакети 1 x Карактеристики на чешел -COROR : Како што е прикажано чешел за стилизирање - Широк опсег на употреба : Овој сет на чешел за коса е добар за берберници или салони за фризури и стилизирање, а исто така е погоден за чешел за стилизирање на домашна употреба за бербер.

Параметри на производот

Стоката во категоријата