0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Рос Бамбус Лопатка Четка За Коса за Мажи&засилувач; Жени-Бамбус Влакна Четка За Коса За Отплеткување, Масажа И Измазнување-Голема Квадратна Четка За Коса За Густа/К?

Рос Бамбус Лопатка Четка За Коса за Мажи&засилувач; Жени-Бамбус Влакна Четка За Коса За Отплеткување, Масажа И Измазнување-Голема

DEN 1.33
Во магацинот.

Тековен

100% Природен Бамбус】 четката за коса е изработена од природен обновлив бамбус, кој е практичен и еколошки Без разлика дали тоа е бамбус влакната и рачката, тие се полирани.Главата на топката може подобро да го масира скалпот и да ја промовира циркулацијата на крвта. ●Намалете ги заплеткувањата●мекиот и еластичен чешел забите лесно можат да поминат низ заплеткувања и јазли без кинење или извлекување на јазли, минимизирање на болката, расцепување на краевите и паузите. ●Антистатички електрицитет во Споредба со пластичните влакна, бамбусовите влакна имаат помала веројатност да генерираат статички електрицитет. Влакната од бамбус се лизгаат низ вашата коса, распрснувајќи природни масла и мазна и мазна коса за да ја направат косата поздрава и помека. ●За Сите Типови На Коса Оваа четка работи совршено со права/кадрава/брановидна/густа/ тенка коса! Работи одлично на влажна и сува коса и е совршен за мажи и women.

Параметри на производот

Стоката во категоријата