0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Мали Клипови За Коса За Жени Девојчиња Деца Мали Клипови За Коса За Тенка/Средна Густа Коса Мини Клипови За Вилица За Коса Клип Што Не Се Лизга Симпатична Шема Клип ?

Мали Клипови За Коса За Жени Девојчиња Деца Мали Клипови За Коса За Тенка/Средна Густа Коса Мини Клипови За Вилица За Коса Клип Што Не Се Лизга

DEN 128.64
Во магацинот.

Тековен

СУПЕР ЛЕСНИ-Овие Мали Клипови се Компактни, Деликатни и Преносливи Мала А, Тоа е Само Соодветна Големина за Тенка Или Средно Густа Коса, И Тешко Дека Ќе Почувствувате Тежина на Главата. Овој Комплет Клипови Е Исто Така Популарен Избор За Подарок за Вашата Девојка, Сестра, Мајка или Себе На Роденден, Божиќ, Денот на Вљубените, Денот на Мајката или Која било Друга Годишнина. МАТЕРИЈАЛ ЗА КОЖА-Изработен Од Висококвалитетна Смола За КОМПЈУТЕР Со Мека Обвивка, Малите Штипки Се Силна Флексибилност, Издржливи, Тешко Се Кршат или Избледуваат. Тие Се, Што Е Здравје И Животна Средина Од Другите Изработени Од Акрилна Смола Или Пластика. ЗА ФУНКЦИЈА И ДЕКОРАЦИЈА-Лесни За Отворање и Удобни За Носење, Стегите За Коса се Совршени за Држење На Дел Од Косата Назад За Да Ја Одржите Вашата Коса Уредна или Да Ставите Малку Во Фризурите. Нема Повеќе Влечење Или Кои Доаѓаат Со Вратоврски За Коса, Па Дури И Поубави Од Иглички. СУПЕР ЛЕСНИ-Овие Мали Клипови се Компактни, Деликатни и Преносливи. Мала А, Тоа е Само Соодветна Големина за Тенка Или Средно Густа Коса, И Тешко Дека Ќе Почувствувате Тежина на Главата. Овој Комплет Клипови Е Исто Така Популарен Избор За Подарок за Вашата Девојка, Сестра, Мајка или Себе На Роденден, Божиќ, Денот на Вљубените, Денот на Мајката или Која било Друга Годишнина. МАТЕРИЈАЛ ЗА КОЖА-Изработен Од Висококвалитетна Смола За КОМПЈУТЕР Со Мека Обвивка, Малите Штипки Се Силна Флексибилност, Издржливи, Тешко Се Кршат или Избледуваат. Тие Се, Што Е Здравје И Животна Средина Од Другите Изработени Од Акрилна Смола Или Пластика. ЗА ФУНКЦИЈА И ДЕКОРАЦИЈА-Лесни За Отворање и Удобни За Носење, Стегите За Коса се Совршени за Држење На Дел Од Косата Назад За Да Ја Одржите Вашата Коса Уредна или Да Ставите Малку Во Фризурите. Нема Повеќе Влечење Или Кои Доаѓаат Со Вратоврски За Коса, Па Дури И Поубави Од Иглички.

Параметри на производот

Material:
PC resin and metal alloy
Color:
shown in the figure(Random color)
Size:
shown in the figure
Package Includes:
10 x Fine Hair Clips:
Tips:
- Do not contact any corrosive liquids with your bangs hair clips.:
- Please take off these hair accessories before you go to bed.:
- Please allow slight 1-2 mm difference due to manual measurement and a little color variation for different display setting. :

Стоката во категоријата