0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Наметка За фризерски Салон, Престилка За Фризура Што Може Да Се Преклопи Прилагодлив Антистатички За Стилизирање На Косата За Фризура За Деца За Боење На Косата Пе?

Наметка За фризерски Салон, Престилка За Фризура Што Може Да Се Преклопи Прилагодлив Антистатички За Стилизирање На Косата За Фризура За Деца

DEN 64.64
Во магацинот.

Тековен

Прекрасна цртана животинска шема на престилка, изгледа убаво и извонредно, на децата ќе им се допадне Дизајн на кука и јамка, лесен за прилагодување, дизајн на затворање на вратот, удобен за носење, удобен и практичен. Полиестерска ткаенина, безбедна и еколошка, водоотпорна и антистатичка, пријателска за кожата и издржлива за употреба. Важен и неопходен додаток за фризерски салон, погоден за фризура, стилизирање на косата, боење на косата, пермирање итн. Лесно се чисти и суши брзо, дизајн за повеќекратна употреба. Може да се преклопи, не зазема многу простор, лесен за чување. Прекрасна цртана животинска шема на престилка, изгледа убаво и извонредно, на децата ќе им се допадне. Дизајн на кука и јамка, лесен за прилагодување, дизајн на затворање на вратот, удобен за носење, удобен и практичен. Полиестерска ткаенина, безбедна и еколошка, водоотпорна и антистатичка, пријателска за кожата и издржлива за употреба. Важен и неопходен додаток за фризерски салон, погоден за фризура, стилизирање на косата, боење на косата, пермирање итн. Лесно се чисти и суши брзо, дизајн за повеќекратна употреба. Може да се преклопи, не зазема многу простор, лесен за чување. Полиестерска ткаенина, безбедна и еколошка, водоотпорна и антистатичка, пријателска за кожата и издржлива за употреба. Прекрасна цртана животинска шема на престилка, изгледа убаво и извонредно, на децата ќе им се допадне.

Параметри на производот

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Haircut Cape
Material:
Polyester
Product Size:
Approx. 115 x 70cm / 45.3 x 27.6in
Package List:
1 x Apron:
Note:
1. Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Стоката во категоријата