0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
50 ЕЕЗ Девојки Без Оштетување Лента За Коса Еластични Врски За Коса Мал Држач За Опашка Јаже Мешани Бои Меки Додатоци За Лента За Глава Мини Беспрекорни Ленти За Кос?

50 ЕЕЗ Девојки Без Оштетување Лента За Коса Еластични Врски За Коса Мал Држач За Опашка Јаже Мешани Бои Меки Додатоци За Лента

DEN 2.67
Во магацинот.

Тековен

ИЗДРЖЛИВ и РАСТЕГЛИВ : Високиот Еластичен Материјал ја Одржува Косата Силна и Нема Лесно Да Се Олабави, Скрши или Истегне Нема Повеќе Оштетување На Косата : Мек И Силен Беспрекорен Дизајн, Доволно Нежен За Да Се Користи На Нашата Коса. Нема Болка Во Косата Кога Ќе Се Извлече. (Забелешка : Секој Стил Има Различни Бои). Боја На Бонбони И Мала За Деца : Совршена За Мали Девојчиња И Дами. Не За Врзување Коса, Туку И За Собирање Работи. ЕДНОСТАВНО и ПРАКТИЧНО : Држачот За Опашка За Бебиња е Едноставен и Секогаш Стилски, Подготвен да Ги Задоволи сите Ваши Потреби. ОДЛИЧЕН ПОДАРОК : Најдобар Подарок за Вашата Ќерка, Сопруга, Мајка и Девојка. 50 ПАРЧИЊА Девојки Без Оштетување Лента За Коса Еластични Врски За Коса Мал Држач За Конска Опашка Мешани Бои Меки Додатоци За Лента За Глава Мини Лесни Ленти За Коса За Мали Деца Врски За Коса за Девојчиња опис на Производот 50 парчиња/Пакување Девојки Шарени Модни Гумени Ленти ЗА Еднократна Употреба ЕЛАСТИЧНА Лента ЗА Коса ОДЛИЧНА ЗА ДЕЦА и ЖЕНИ : Лентите за Глава се едноставни, но функционални, добро ги држат опашките и се совршени за вашата секојдневна употреба.

Параметри на производот

Стоката во категоријата