0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Мултифункционален памучен памук и постелнина за складирање на памук и постелнина за складирање на кутии за складирање на кутии за чевли за чевли столче, столче за ?

Мултифункционален памучен памук и постелнина за складирање на памук и постелнина за складирање на кутии за складирање на кутии за

DEN 2.33
Во магацинот.

Тековен

Користете супер мека кадифен и сунѓер, наредени е пластичен картон, издржлив капацитет на оптоварување Функција : Складирање, седиште на столица (луѓе со тежина помалку од 50 кг, не стојат на тоа). This storage ottoman cube easily meet your need.Folding ottoman design enables it to be folded at small space-saving size when not in use.It's easily and quickly to set up or fold flat in. Super thick high density fiber board,linen material, Исполнет со сунѓер со софа со висок скок, супер меморија, повеќе еколошки и меки. Класичен дизајн, совршен натпревар со вашата дневна соба, влез, канцеларија, студија или студентски дом, може да се користи како потпирач за подножје или дополнително седење. Користете супер мека кадифен и сунѓер, наредени е пластичен картон, издржлив капацитет на оптоварување. Функција : Складирање, седиште на столица (луѓе со тежина помалку од 50 кг, не стојат на тоа).

Параметри на производот

Стоката во категоријата