0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Кабинет За Датотеки За Складирање Метали МИЈИКО со 4 Врати, Кабинет За Складирање Челик со Врати За Заклучување и 4 Полици, За Домашна Канцеларија, Болница, Гаража, К?

Кабинет За Датотеки За Складирање Метали МИЈИКО со 4 Врати, Кабинет За Складирање Челик со Врати За Заклучување и 4 Полици, За Домашна Канцеларија,

DEN 2.33
Во магацинот.

Тековен

4 ВРАТИ СО ЗАКЛУЧУВАЊЕ И КЛУЧЕВИ 4 ПОЛИЦИ И 2 ПРИЛАГОДЛИВИ. ТЕШКИ ГАРАЖНИ КАБИНЕТИ ЗА СКЛАДИРАЊЕ. ВИСОК КАБИНЕТ ЗА ПОДНЕСУВАЊЕ ДОКУМЕНТИ ЗА ДОМАШНА КАНЦЕЛАРИЈА. ПОГОЛЕМ КАПАЦИТЕТ ЗА СКЛАДИРАЊЕ. ●Внимателен Дизајн●Метален Кабинет За Преграда Од 2 Нивоа е дизајн со 4 Врати и 2 Прилагодливи Полици, кои можат да ги издржат тешките предмети без деформација, можете да ги ставите предметите што ги сакате и во канцеларија или дома. ●Кабинет за Складирање на челик●Изработен Од Цврст И Издржлив Ладно Валани Челик. Обложен со прашок без фосфор, кој е отпорен на ' рѓа и отпорен на дамки. 2 прилагодливи полици ќе ги задоволат вашите различни потреби и ќе постават разни предмети. ●Кабинетот за заклучување со Врати ● 4 врати може да се заклучи за безбедност. Рачка за нишање која е вградена во брава и систем за заклучување со три точки може подобро да ја заштити безбедноста на вашите материјали. ●ДОВОЛЕН ПРОСТОР●овој сиво-бел метален ормар има 4 полици и два комплети издржлив систем за заклучување, кои обезбедуваат доволно простор за домашни и канцелариски материјали и други вредни предмети.

Параметри на производот

Стоката во категоријата