0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Дизајн на потпис Од Sideли Виндал Рустикален Стол Странична Крајна Маса Со Послужавник За Извлекување, 2 Држачи За Чаши, 2 Приклучоци И ПРИСТАНИШТА ЗА ПОЛНЕЊЕ УСБ, Каф?

Дизајн на потпис Од Sideли Виндал Рустикален Стол Странична Крајна Маса Со Послужавник За Извлекување, 2 Држачи За Чаши, 2 Приклучоци И ПРИСТАНИШТА

DEN 2.67
Во магацинот.

Тековен

СТОЛ СТРАНИЧНА КРАЈНА МАСА : вознемирувачката маса само додава на нејзиниот шарм Складирањето со една полица и тесниот дизајн носат безвременска и традиционална убавина во секоја просторија. УБАВО ИЗРАБОТЕНО : Изработено од борово дрво, фурнири и инженерско дрво. Дизајниран со кабинет за складирање на една полица, извлечете ја фиоката со 2 држачи за чаши и далечински управувач за одмор и USB порти за полнење. ПРЕКРАСНО КОМПАКТЕН : дополнителното складирање и фиоката за извлекување ги одржуваат шансите и краевите организирани во дневната соба, а истовремено додаваат карактер - колку е убаво. РЕШЕНИЕ ЗА МАЛ ПРОСТОР : оваа крајна табела е со димензии 14.25" H, и работи добро во тесни простори или за дополнување на софата. ПРИСТИГНУВА СОБРАНИ : Подготвени За моментално уживање во вашиот дом. Вклучен кабел за напојување. ДИРЕКТНО ОД ПРОИЗВОДИТЕЛОТ : Мебелот Furnitureли оди дополнителна милја за да го спакува, заштити и испорача вашето купување навремено.

Параметри на производот

Стоката во категоријата