0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Xtrend 1 компјутери истегнете ореол турбан за мажи моден гроздобер пресврт глава обвива дише ореол маичка турбан модал и сатен-до-турбан турбански капи со шамија дода?

Xtrend 1 компјутери истегнете ореол турбан за мажи моден гроздобер пресврт глава обвива дише ореол маичка турбан модал и сатен-до-турбан

DEN 1.33
Во магацинот.

Тековен

Дизајн : Нашиот затегнат хало -турбан има долга, изопачена опашка за удобност за дишење што се прилагодува на големината на главата Не се потребни посебни вештини, можете лесно да го поправите хиџаб и да го изгаснете вашиот шарм. Материјал : Направено од висококвалитетна полиестерска ткаенина, сатенска постава е мека и удобна, не-пилинг, поудобна за употреба, дише и екстремно еластична. Зрелиот и совршен процес на производство ги прави сите детали совршени и квалитетот е висок. Спецификација на големината : Хало турбанот за мажи е околу 58-60 см/22.83-23,62 инчи, а едно парче е околу 100g. Постојат многу комбинации на бои од кои може да се изберат (повеќе бои ќе се ажурираат пошироко). Стипен и големина за да одговараат на повеќето момчиња и главата на главата. Применливи прилики : истегнување на хало -турбан, цврст дизајн на боја е полесно да се совпадне со вашите дневни облеки. Погодно за сите сезони, погодно за секоја пригода, можете да го изберете за секојдневен живот, патување, свадба, матурска забава, датира, спорт и вежбање. Дозволете му на вашиот живот да има различно искуство, да изгледа високо-атмосфера и темперамент. Услуга по продажба : Ви благодариме за поддршката. Одговорноста пред клиентите е нашата примарна цел. Ако има некој проблем со нашите производи, слободно контактирајте не. Ние ќе се справиме со тоа за вас во секое време и ќе ви дадеме задоволителен одговор!. Широк спектар на употреба : Погоден за сите сезони, погоден за секоја пригода, можете да го изберете за секојдневен живот, патување, свадба, матурска забава, датира, спорт и вежбање.

Параметри на производот

The halo turban for men is about 58-60 cm/22.83-23.62 inches, and a single piece is about 100g. There are many color combinations to choose from (more colors will be updated in succession).Stretchy and sized to fit most boys and men's head circumferences. :

Стоката во категоријата