0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Облоги За Тава За Отпадоци за мачки Задебелени Издржливи Јп Материјал Средно Екстра Големи Кеси За Отпадоци За Отпадоци За Домашни Миленици отпорни на Истекување ?

Облоги За Тава За Отпадоци за мачки Задебелени Издржливи Јп Материјал Средно Екстра Големи Кеси За Отпадоци За Отпадоци За Домашни Миленици отпорни

DEN 143.84
Во магацинот.

Тековен

Се користи за покривање на кутијата за отпадоци за мачки, при менување на ѓубрето за мачки, торбата е отстранлива, хигиенска и фиксна влечење Практична рачка за влечење : Пренослива кеса за ѓубре со врвка за лесен пристап. Издржливата торба за отпадоци од мачки е доволно густа за да го држи секое легло и да го минимизира притисокот врз вашите раце. Изработено од јп материјали, висока еластичност и цврстина, не е лесно да се скрши дури и ако е изгребано од канџи на мачки. Предност : специјално дизајниран за ѓубре за мачки, кутија за отпадоци за мачки, нема да ви ги извалка рацете при чистење на ѓубре за мачки, само подигнете ја торбата и фрлете ја. Облоги За Кутии за Отпадоци за Мачки Задебелени Издржливи Јп Материјал Средни Екстра Големи Кеси За Отпадоци За Отпадоци За Домашни Миленици отпорни на Истекување облоги за кутии за отпадоци од мачки големи облоги за отпадоци без мирис xl облоги за тави за мачки екстра големи џамбо средни карактеристики : 100% сосема нова и висококвалитетна предност : специјално дизајниран за отпадоци за мачки, кутија за отпадоци за мачки, нема да ви ги извалка рацете при чистење на ѓубре за мачки, само подигнете ја торбата и фрлете ја.Практична рачка за влечење : Пренослива кеса за ѓубре со врвка за лесен пристап.Издржливата торба за отпадоци од мачки е доволно густа за да го држи секое легло и да го минимизира притисокот врз вашите раце.

Параметри на производот

Material:
PE
Size (Approx.):
A-79x45/B-91x45/C-94x45/D-58x35
A-79x45cm/31.10x17.72in, 7 Pieces/Roll :
B-91x45cm/35.83x17.72in, 7 Pieces/Roll :
C-94x45cm/37.01x17.72in, 8 Pieces/Roll :
D-58x35cm/22.83x13.78in, 20 Pieces/Roll :
Weight:
Approx.200g
Package Includes:
1 Roll Cat Litter Box Liners (A/B/C/D)
note:
1.Please allow 0-1cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid.
2.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you! :

Стоката во категоријата