0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
KLKCMS ПОЛИЦИ ЗА КАЧУВАЊЕ МАЧКИ Костур Скала Внатрешна Платформа Домашно Јаже Од Коноп Мачки Скалила Полица За Лежење Стан Качување Врата Одмор, 4 Чекори 40х22х6с?

KLKCMS ПОЛИЦИ ЗА КАЧУВАЊЕ МАЧКИ Костур Скала Внатрешна Платформа Домашно Јаже Од Коноп Мачки Скалила Полица За Лежење Стан Качување Врата Одмор,

DEN 872.00
Во магацинот.

Тековен

* Домашна Декорација : Прекрасен мебел за мачки за вашата убава мачка, маче * Заштедете Простор : Оставете ја вашата прекрасна мачка удобно да ужива во сонцето, истовремено да ужива во сценографијата надвор од прозорецот и нема да зазема многу простор дома. * Материјал : Јаже Од Дрво и јута, цврста дрвена полица За Мачки, издржлива и цврста, отпорна на притисок, отпорна на гребење, погодна дури и за повеќето мачиња и може да издржи мачки кои скокаат и играат во исто време. * Лесен За Инсталирање : Многу лесен и многу брз за инсталирање на површината на ѕидот или вратата, за седење, дремење и гледање наоколу. * Полици за мачки : Лесни за употреба, обезбедуваат стабилно, сигурно и удобно место за вашата мачка. Опис : - Материјал : Јаже Од Дрво и јута, цврста дрвена полица За Мачки, издржлива и цврста, отпорна на притисок, отпорна на гребење, погодна дури и за повеќето мачиња и може да издржи мачки кои скокаат и играат во исто време. - Лесен За Инсталирање : Многу лесен и многу брз за инсталирање на површината на ѕидот или вратата, за седење, дремење и гледање наоколу. - Полици за мачки : Лесни за употреба, обезбедуваат стабилно, сигурно и удобно место за вашата мачка.

Параметри на производот

- Material:
Wood, Jute Rope
- Color:
Wood
Package Includes:
1 Cat Climbing Shelf:
Note:
1. Please allow slightly error due to manual measurement.:
2. Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you!:
3. Wish you a wonderful on line shopping!:

Стоката во категоријата