0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
МРАВКА За Гребење На МАЧКИ Тркалезна Сисална Подлога За Мачки за мелење Шепи издржливи и Дебели Додатоци димензија 15, 7х4инч Цврсти играчки за заштита на мебел , Мач?

МРАВКА За Гребење На МАЧКИ Тркалезна Сисална Подлога За Мачки за мелење Шепи издржливи и Дебели Додатоци димензија 15, 7х4инч Цврсти

DEN 0.33
Во магацинот.

Тековен

* 2 Во 1 Кревет За Гребење Мачки : функција за гребење мачки и кревет за опуштање мачки, мачката може удобно да легне * Големина(Дијаметар х Висина) : околу 40смх10, 5см/15, 75инхх4, 13инч, тркалезна форма. * Заштитник за мебел : Мачките можат да фатат,гризат,да се тркалаат на влошките за гребење, можат да го заштитат вашиот тросед,подот и мебелот од гребење на мачки. * Симпатичен Дизајн : симпатична гребење мачки во затворен простор, декорација за вашиот дом. * Материјал : мачка гребење направен од сисал, издржлив и дебел. Опис : - 2 Во 1 Кревет За Гребење Мачки : функција за гребење мачки и кревет за дневна мачка, мачката може удобно да легне - Големина(Дијаметар x Висина) : околу 40cmx10, 5cm/15, 75nch4,13nch,Тркалезна форма - Материјал : гребење на мачки изработен од Сисал, издржлив И Дебел Заштитник За Мебел : Мачките можат да сфатат,залак, да се тркалаат на влошките за гребење, може да ја заштитат вашата троседот, подот и мебелот од Гребење Мачки - симпатичен дизајн : симпатична гребење на мачки во затворен простор, декорација За вашата домашна спецификација : - Материјал : табела со сисалзиза : (дијаметар x висина) : околу 40cmx10, 5cm/15, 75nch4, 13nchpackage вклучува : 1 мачка Гребење Bednote : Ве Молиме Дозволете малку грешки поради рачно мерење и различни монитори.

Параметри на производот

- Material:
sisal
Size Chart:
(Diameter x Height):
about 40cmx10.5cm/15.75inchx4.13inch
Package Includes:
1 Cat Scratcher Bed:
Note:
Please allow slightly errors due to manual measurement and different monitors.:

Стоката во категоријата