0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Топики Јака За Мачки Во Јапонски Стил, Брзо Ослободување Удобна Јапонска Јака За Мачиња Чиримен За Божиќ За Нова година За Мали Миленичиња Јапонски Стил-црвена сре?

Топики Јака За Мачки Во Јапонски Стил, Брзо Ослободување Удобна Јапонска Јака За Мачиња Чиримен За Божиќ За Нова година За Мали

DEN 1220.80
Во магацинот.

Тековен

ИДЕАЛНА ГОЛЕМИНА : оваа јака за мачки е прилагодлива од 22-38см / 8,7-15во за да одговара на повеќето мачки, можете внимателно да го измерите вратот на вашето домашно милениче пред да го купите БЕЗБЕДНОСНА ТОКА : оваа јака за мачки има брава за брзо ослободување што ќе ви помогне да ја прилагодите должината за да одговара на вратот на вашето домашно милениче. УНИКАТЕН ДИЗАЈН : не Само убави модели, туку и шарм ѕвона. Со нашата специјална цветна јака за мачки, вашето домашно милениче ќе изгледа уште послатко. За МАЛИ МИЛЕНИЧИЊА : Погоден за повеќето мали миленичиња (мачки, кучиња, кученца). Совршен за секојдневен декор, облека за забави, свадбен и празничен подарок. ВИСОКОКВАЛИТЕТНА ЈАКА : јаката за мачки е изработена од висококвалитетен полиестерски материјал, кој е лесен и удобен за вашето домашно милениче. Спецификација : Тип На Ставка : Материјал За Мачки : Полиестераприлагодлив Опсег : Прибл.

Параметри на производот

Item Type:
Cat Collar
Material:
Polyester
Adjustable Range:
Approx. 22-38cm / 8.7-15in
Package List:
1 x:
Cat Collar:
Note:
Please allow 2‑3cm / 0.8‑1in error due to manual measurement. :

Стоката во категоријата