0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Зимв коса сатен хауб за спиење капаче за туширање свилена хауба за хауби жени жени ноќно спиење капаче глава капаче цветна еластична лента

Зимв коса сатен хауб за спиење капаче за туширање свилена хауба за хауби жени жени ноќно спиење капаче глава капаче цветна еластична лента

DEN 1350.40
Во магацинот.

Тековен

Одговара на сите типови на коса и должина Заштитете ја косата : Користењето на фен за коса ќе направи голема штета на вашата прекрасна коса. Вашата коса нема да се лизне кога ќе се бањате. Многу лесен за употреба, без мирис и машина за перење. Широка примена : Големината одговара на повеќето луѓе, може да послужи како декорација на коса, секојдневно носење и капа за спиење за да се заштити кадравата коса, многу корисни материјали за жени и девојчиња. Секојдневна употреба дома, во теретана и патување ,. Ноќна капа Практичен дизајн : Еластичен опсег и истегнување, ставете ја на главата лесно, може да ја задржи косата на место и да спречи лабава коса за време на спиењето, мека на вашата кожа. Одговара на сите типови на коса и должина. Заштитете ја косата : Користењето на фен за коса ќе направи голема штета на вашата прекрасна коса. Вашата коса нема да се лизне кога ќе се бањате. Многу лесен за употреба, без мирис и машина за перење. Широка примена : Големината одговара на повеќето луѓе, може да послужи како декорација на коса, секојдневно носење и капа за спиење за да се заштити кадравата коса, многу корисни материјали за жени и девојчиња. Секојдневна употреба дома, во теретана и патување ,. Ноќна капа Практичен дизајн : Еластичен опсег и истегнување, ставете ја на главата лесно, може да ја задржи косата на место и да спречи лабава коса за време на спиењето, мека на вашата кожа.

Параметри на производот

Material:
satin
Color:
show as pictures
Size:
One Size
Head circumference:
56-58cm(22.04-22.83in)
Quantity:
1 piece
Package includes:
1 x Night Sleep Cap:
Note:
1.Please note that low temperature washed,do not bleach and place under the blazing sun for quite a long time.:
2.As different measuring methods,it will occur 1-3 cm deviation about the items,please ensure that it is okay for you before ordering.:
3.Because of different monitors and lamplight,the picture may not reflect the actual color of the item,really thank you for your kind understanding! :

Стоката во категоријата