0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Коса Спа вратот од вратот Перница салон спа коса убавина мијалник мијалник удобно шампон чинија вратот за одмор перница перница за мелење гел гел гел перница за ми?

Коса Спа вратот од вратот Перница салон спа коса убавина мијалник мијалник удобно шампон чинија вратот за одмор перница перница

DEN 2.00
Во магацинот.

Тековен

Подобро искуство : Единствениот дизајн е во согласност со вашиот сад за шампон, не -мазната рамна површина им овозможува на вашите клиенти стабилна поддршка додека прават миење на косата Исклучителната изработка е непријатна за оштетување и дефект, исто така може да ви донесе поудобно чувство. Висок квалитет : Нашиот салон гел врат перница е направена од висококвалитетен ПВЦ материјал. пријателски за кожата и силна стабилност. Исклучителна изработка. Одговара на вашиот сад за шампон : Уникатниот дизајн е во согласност со вашиот сад за шампон за да спречите лизгање. Значи, нуди целосна поддршка. Лесно за чистење : Овој удобен дизајн за одмор на вратот Едноставен стил е погоден за повеќето професионални салони за шампони, кои лесни за инсталирање и можат да се отстранат од мијалник за миење на косата, а потоа измијте. Широк спектар на употреба : Совршено погоден за фризери, берберница, професионален салон, може да се користи со сад за шампон, мијалник итн. Нашата перница е убав избор за вас. Подобро искуство : Единствениот дизајн е во согласност со вашиот сад за шампон, не -мазната рамна површина им овозможува на вашите клиенти стабилна поддршка додека прават миење на косата. Исклучителната изработка е непријатна за оштетување и дефект, исто така може да ви донесе поудобно чувство. Висок квалитет : Нашиот салон гел врат перница е направена од висококвалитетен ПВЦ материјал. пријателски за кожата и силна стабилност. Исклучителна изработка. Одговара на вашиот сад за шампон : Уникатниот дизајн е во согласност со вашиот сад за шампон за да спречите лизгање. Значи, нуди целосна поддршка. Лесно за чистење : Овој удобен дизајн за одмор на вратот Едноставен стил е погоден за повеќето професионални салони за шампони, кои лесни за инсталирање и можат да се отстранат од мијалник за миење на косата, а потоа измијте.

Параметри на производот

Description:
Manufactured by high quality PVC material which ensures durability and comfortability. It's relatively soft and its adherence performance is excellent. It's removable that it allows easy cleaning. Simple and stylish design contributes to its popularity. Universally fits for professional salon shampoo bowls & basins. An ideal accessory for hair washing in salon.:
Specifications:
Item Type:
Neck Rest Gripper Gel
Material:
PVC
Color:
Black
Package Weight:
Approx. 109g
Size:
Approx. 18 x 9cm / 7.09 x 3.54inch
Package Include:
1 x Neck Rest Gripper Gel :

Стоката во категоријата