0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Lurrose тиква loofah pe scrubber Home Scrubbers Base Pink Pink Fonaming Poaming Puff Користете симпатична туш за бања за домаќинството бело, сунѓер -лофули за миење топки со алатки за миење на облик н?

Lurrose тиква loofah pe scrubber Home Scrubbers Base Pink Pink Fonaming Poaming Puff Користете симпатична туш за бања за домаќинството бело,

DEN 2.33
Во магацинот.

Тековен

Ексфолирајќи ги топчињата за капење-силно отстранете го телото валкано и нема да му наштети на вашата кожа Направете да се чувствувате удобно кога го чистите вашето тело. Сунѓер за бања-топка за миење на телото Производот исто така може да ви помогне да се опуштите и да ви овозможи да уживате во тушот. Телење на тело-. Bath Lofah-Овие топчиња за бања можат да донесат релаксирачка и интересна атмосфера при туширање. Домаќините за бања во домаќинството-куќичките во куќиштето направени со врвен материјал, безбедни за употреба и нема да предизвикаат штета на вашата кожа. Ексфолирајќи ги топчињата за капење-силно отстранете го телото валкано и нема да му наштети на вашата кожа. Направете да се чувствувате удобно кога го чистите вашето тело. Сунѓер за бања-топка за миење на телото Производот исто така може да ви помогне да се опуштите и да ви овозможи да уживате во тушот. Телење на тело-. Bath Lofah-Овие топчиња за бања можат да донесат релаксирачка и интересна атмосфера при туширање. Домаќините за бања во домаќинството-куќичките во куќиштето направени со врвен материјал, безбедни за употреба и нема да предизвикаат штета на вашата кожа. Карактеристики на списокот со пакети 4 x Карактеристики на топки за туширање - еластично на допир, но доволно груба за да се фаќа кожата со ексфолирачки текстура туш lofah.

Параметри на производот

Стоката во категоријата