0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Држач За Чаши За Мастило за Тетоважа од 300 парчиња, Силиконски Капачиња За Мастило За Пигмент За Еднократна Употреба Со Силиконски Капачиња За Мастило За Еднократн?

Држач За Чаши За Мастило за Тетоважа од 300 парчиња, Силиконски Капачиња За Мастило За Пигмент За Еднократна Употреба Со Силиконски

DEN 2.00
Во магацинот.

Тековен

БЕЗБЕДЕН и ИЗДРЖЛИВ : Задебелен материјал, обработен на 4000 Степени Целзиусови, нетоксичен и стерилен, безбеден за употреба УДОБЕН ЗА УПОТРЕБА : за Еднократна употреба, чист и хигиенски. Спакувано во проѕирна пластична кутија за уредно складирање и лесен пристап. ПРЕМИУМ МАТЕРИЈАЛ : Силиконски материјал За Храна, мек и флексибилен, не ја повредува иглата за време на употребата. ШИРОКА ПРИМЕНА : Погоден За држење тетоважи, тетоважи на веѓи, ајлајнер, бои за тетоважа на усни итн. Погоден за салони за убавина. УНИКАТЕН ДИЗАЈН : нема потреба да користите држач за боја, дното на вшмукувачката чаша е дизајнирано да се држи цврсто до стаклени или железни врвови на масата. Спецификација : Тип На Ставка : Чаши За Мастило За Тетоважиматеријал : Силиконска Спецификација : 300 ПАРЧИЊА/Големина На Кутија : Дијаметар : Прибл. 12 мм/0,5 Во Висина : Прибл. 13 мм/0,5 Во Дебелина : Прибл.

Параметри на производот

Item Type:
Tattoo Ink Cups
Material:
Silicone
Specification:
300PCS/Box
Size:
Diameter:
Approx. 12 mm/0.5in
Height:
Approx. 13 mm/0.5in
Thickness:
Approx. 1 mm/0.03in
Use:
For Tattooing, Eyebrow Tattooing, Eyeliner Tattooing and Lip Tattooing
Use Scenario:
For Beauty Salon
Package List:
300 xTattoo Ink Cups :
Note:
Manual measurement please allow some errors. :

Стоката во категоријата