0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Wanghuaner EVA носејќи случај за торба за складирање на домаќини PS5 Преносни патувања за шокапови за шокапови за PS5 GamePad одлична торба за складирање на патувања за перформ?

Wanghuaner EVA носејќи случај за торба за складирање на домаќини PS5 Преносни патувања за шокапови за шокапови за PS5 GamePad одлична

DEN 1000.00
Во магацинот.

Тековен

Надградба на процесите : Рачката е завиткана со премија мека кожа, многу удобна дури и ако ја носите на долги растојанија Може да ја земете вашата омилена конзола за игра. 100% сосема нов и висок квалитет. Цврста обвивка : Тешката обвивка PS5 е изработена од водоотпорна и шок -изоларна најлон ткаенина, заштита на животната средина и трајни. Пополнето внатре, обезбедете најдобра заштита за PS5 од оштетување на вода, гребнатини и испакнатини. Поголем капацитет : поголем од обичните торби, со вкупна големина околу 45x39x13cm/17. Заштита од 360 степени : Опкружена со шок -изобилна памучна крпа и има мек џебниот оддел внатре, обезбедувајќи дополнителна заштита за вашите омилени конзоли за игри, мали додатоци, контролори, кабли и други додатоци. Одлично за патување. Случај за носење на Ева за PS5 торба за складирање на домаќини за преносни куќи за патувања за патувања за PS5 Game Pad одлично складирање на патувања за перформанси Bagfeatures : 100% сосема нови и високо квалитетни дизајнирани за PS5 : компатибилен со PS5. Пространа, може да чува конзола, кабел за напојување, USB кабел, слушалки, итн. Исполнет внатре, обезбеди најдобра заштита за PS5 од оштетување на вода, гребнатини и удари.

Параметри на производот

Material:
EVA
Color:
Black Grey
Package Includes:
1 x Storage Bag.
note:
Please allow 0-1cm error due to manual measurement. Make sure you do not mind before you bid.
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you! :

Стоката во категоријата