0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Yeijoy кујна за складирање кутија за складирање тегла запечатена глупак за складирање кујна висечка кутија за складирање на тестенини, тркалезна тестенини за склади?

Yeijoy кујна за складирање кутија за складирање тегла запечатена глупак за складирање кујна висечка кутија за складирање на

DEN 660.80
Во магацинот.

Тековен

Мултифункционална тегла за тестенини : Лесно се чисти, лесни за ракување, транспарентни и видливи, сини и розови две бои се достапни Префериран материјал : Префериран PP материјал, удобно чувство, транспарентен дизајн на запечатување, се користи за чување тестенини, макарони, висечки тестенини и други долги ленти од тестенини. Дизајнот на мерната порта и капакот на лизгање на влечење на врвот го олеснуваат совладувањето на пропорциите, да се намали отпадот и да се олесни готвењето. Транспарентното тело на шише го олеснува прегледот на содржината на шишето, додадете ја во секое време и ставете го во движење. Дизајн на капакот на притисокот, лесен за отворање на капакот, тркалезна и нежна, не ги повредува рацете, дното е зголемено, анти-лизгање и анти-пила, лесен за земање. Боја : Пинк, Сина категорија на производи : Крипит кутија Број на слоеви : 1 Без разлика дали е за еднократна употреба : Нема материјал : ПП Облик : Тркалезна микробранова печка : Неупотреблив капацитет : 1-2 L.

Параметри на производот

Стоката во категоријата