0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
SDFGH 6pcs Рачно изработена тиква од тиква од лисја од салфетка за салфета за Ноќта на вештерките Денот на благодарноста на салфетка, салфетки за вечера, декор за одмор ?

SDFGH 6pcs Рачно изработена тиква од тиква од лисја од салфетка за салфета за Ноќта на вештерките Денот на благодарноста на салфетка,

DEN 2944.00
Во магацинот.

Тековен

Тие имаат широк спектар на апликации и се одличен избор, особено за вашата забава за Ноќта на вештерките Деликатен дизајн на форма на тиква, елегантен и убав, декоративен и шик, стилски и специјален. Овие прекрасни токи од салфетка можат да одговараат добро со вашите домашни украси на трпезариската маса прекрасно. Едноставна и убава боја во стил може да ви донесе одлично визуелно чувство, нежна и добра изработка. Добра забава или хотелски материјали, лесни за складирање за следниот пат, практична и убава. Тие имаат широк спектар на апликации и се одличен избор, особено за вашата забава за Ноќта на вештерките. Деликатен дизајн на форма на тиква, елегантен и убав, декоративен и шик, стилски и специјален. Овие прекрасни токи од салфетка можат да одговараат добро со вашите домашни украси на трпезариската маса прекрасно. Едноставна и убава боја во стил може да ви донесе одлично визуелно чувство, нежна и добра изработка. Добра забава или хотелски материјали, лесни за складирање за следниот пат, практична и убава. Опишете : Тие имаат широк спектар на апликации и се одличен избор, особено за вашата забава за Ноќта на вештерките. Дизајн на форма на форма на тиква, елегантен и убав, декоративен и шик, стилски и специјален.

Параметри на производот

Type:
Napkin Ring
Material:
Plastic
Color:
Orange
Pattern:
Pumpkin
Size:
About 7*3cm
Package includes:
6* napkin rings (other demo products not included)
Note:
Light shooting and different displays may cause the color of the item in the picture a little different from the real thing. The measurement allowed error is +/- 1-3cm.
Curtain buckle :

Стоката во категоријата