0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Фризери за ножици поставени 6,0 инчи јапонски бербер ножици од не'рѓосувачки челик за слабеење на ножици

Фризери за ножици поставени 6,0 инчи јапонски бербер ножици од не'рѓосувачки челик за слабеење на ножици

DEN 2.33
Во магацинот.

Тековен

- Изработено од врвен квалитет од не'рѓосувачки челик, ножиците за коса се остри, отпорни на топлина и корозија, отпорни на 'рѓа - Ножиците на фризерот имаат ергономски дизајн на кривата на зафат, што може да го намали заморот на зглобот, лактот и раката и е удобно за употреба. Itsistictions Особено лесен дизајн на рачката на зафат му овозможува на ножици слободно да ја спушта косата, давајќи самоуверена фризура секој пат!. - Со фино чесен сечило и мазна површина, ножиците за коса нема да ги оштетат или поделат завршуваат косата. Мазно сечење е совршено за да се исече влажна или сува коса. - Професионалниот ножици за сечење на косата е безбеден и лесен за употреба кај мажи, жени, стари лица, деца и бебиња. Неговиот карактеристичен дизајн на рачката со лесен зафат му овозможува на ножици да лулка прсти, давајќи самоуверена фризура секој пат!. - Изработено од врвен квалитет од не'рѓосувачки челик, ножиците за коса се остри, отпорни на топлина и корозија, отпорни на 'рѓа. - Ножиците на фризерот имаат ергономски дизајн на кривата на зафат, што може да го намали заморот на зглобот, лактот и раката и е удобно за употреба. Itsistictions Особено лесен дизајн на рачката на зафат му овозможува на ножици слободно да ја спушта косата, давајќи самоуверена фризура секој пат!. - Со фино чесен сечило и мазна површина, ножиците за коса нема да ги оштетат или поделат завршуваат косата. Мазно сечење е совршено за да се исече влажна или сува коса. - Професионалниот ножици за сечење на косата е безбеден и лесен за употреба кај мажи, жени, стари лица, деца и бебиња.

Параметри на производот

Size:
6
Full length:
17.5CM
Material:
9CR
Hardness:
62HRC
Thinning amount:
28%
Package Contents:
1*Flat shear:
1*Tooth scissors:
1*Scissors bag:
Instructions for use:
1. Because this product has been rigorously inspected before leaving the factory, the screw has been adjusted to the appropriate position, please do not easily adjust:
2. Please do not cut the air easily (ie cut the air):
3. Because this product is very sharp, please pay attention to safety during use:
4. After use, please clean up the residue on the blade in time, if necessary, apply a small amount of crystal lubricant and put it in the bag for storage :

Стоката во категоријата