0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Држач за хартија за хартија ZCX кујнски држачи за хартија од не'рѓосувачки челик

Држач за хартија за хартија ZCX кујнски држачи за хартија од не'рѓосувачки челик

DEN 1526.40
Во магацинот.

Тековен

- Дизајнирано да ги одржува кујнските крпи чисти, суви и на рака Прави чистење на излевање толку брзо и лесно. - 100% анти -кара, изработен од не'рѓосувачки челик, отпорен на корозија и 'рѓа, погодна за бања, кујна, итн. - Површинска третман, мазна површина, спречување на гребење, едноставен и елегантен изглед. - држач за ткиво со густа база што не се лизга и цврста централна лента. - Совршен држач за хартиени крпи е совршен за вашата кујна, бања, гаража, просторија за перење, соба за игра, работилница, занаетчиска соба, РВ, кампер и мотор дома!. - Дизајнирано да ги одржува кујнските крпи чисти, суви и на рака. Прави чистење на излевање толку брзо и лесно. - 100% анти -кара, изработен од не'рѓосувачки челик, отпорен на корозија и 'рѓа, погодна за бања, кујна, итн. - Површинска третман, мазна површина, спречување на гребење, едноставен и елегантен изглед. - држач за ткиво со густа база што не се лизга и цврста централна лента. - Совршен држач за хартиени крпи е совршен за вашата кујна, бања, гаража, просторија за перење, соба за игра, работилница, занаетчиска соба, РВ, кампер и мотор дома!. Карактеристики : 100% анти-кара, изработен од не'рѓосувачки челик, отпорен на корозија и 'рѓа, погодна за бања, кујна, итн. Централен центар на Центарот.

Параметри на производот

Material:
Stainless steel
Packing size:
14*14*29.8 cm (Base height 2.8cm)
Can be used for plastic film, roll paper, etc.:
Notes:
1. Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you!:
2. Please allow 1-3cm measuring deviation due to manual measurement.:
You can place it on a wooden or marble kitchen countertop without taking up too much space in the shelves or cabinets. The wooden part of the kitchen roll holder requires simple maintenance, because it only needs a wet cloth to keep it clean. Install paper towel rolls on this stand to make your kitchen feel retro and luxurious. :

Стоката во категоријата