0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Тркач на маса за сребро за секвенци 12 x 72 Сребрена секвенца за крпа за трска, тркач за сјај за забавен декор, сјај за забава, ткаенина за декор за табела за бебиња за т?

Тркач на маса за сребро за секвенци 12 x 72 Сребрена секвенца за крпа за трска, тркач за сјај за забавен декор, сјај за забава, ткаенина за декор

DEN 0.33
Во магацинот.

Тековен

1 ♥ Тркачи на табели за Sequin : 1 компјутер 12x72 инчи секвен тркач. Овој тркач на табели со секвенци е спакуван во исклучителни кутии, што е најдобро и исклучителни подароци на вашите пријатели или семејство. ♥ Материјал : Сите тркачи на табелата за секвенци се изработени од 3мм со висока густина на секини, сите страни се заклучени со преклопен раб без да се грижат за паѓањето на секвените. ♥ Широко користете : Тркачот на маса е идеален за секојдневна употреба, прослава за одмор, свадба, туш за бебиња, домаќинство, Божиќ, забава, Денот на благодарноста, Ноќта на вештерките, декорацијата за банкет и многу повеќе. ♥ Упатства за одржување : Специјални материјали, се препорачува нежно да се исчисти и да се исуши воздухот. Не миење и железо за миење и железо. ♥ Услуга : Вашето задоволство е наша единствена цел! Ако имате какви било прашања, само контактирајте со нас прво, ќе добиете одговор за кратко најкратко време. ♥ Тркачи на табели за Sequin : 1 компјутер 12x72 инчи секвен тркач. Овој тркач на табели со секвенци е спакуван во исклучителни кутии, што е најдобро и исклучителни подароци на вашите пријатели или семејство. ♥ Материјал : Сите тркачи на табелата за секвенци се изработени од 3мм со висока густина на секини, сите страни се заклучени со преклопен раб без да се грижат за паѓањето на секвените.

Параметри на производот

Стоката во категоријата