0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
ygqzm дренажа решетката кујнска чинија садница сад за сад за миење садови за сушење на решетката за сушење на решетки

ygqzm дренажа решетката кујнска чинија садница сад за сад за миење садови за сушење на решетката за сушење на решетки

DEN 4405.12
Во магацинот.

Тековен

Име : Rack Rack Rack Drawner Материјал : стр. Големина : околу 33,8*36.74in, Димензии по проширувањето : 53,4 см. Гума што не се лизга : гума што не се лизга може да го балансира одводот. Може да обезбеди стабилност на решетката за садови. Повторувајќи ја решетката за садови, заштедете простор, удобно складирање, слободно организирање, може да ја прилагоди големината на решетката за одвод според големината на countertop на кујната и бројот на садови. Име : Rack Rack Rack Drawner. Материјал : стр. Големина : околу 33,8*36.74in, Димензии по проширувањето : 53,4 см. Гума што не се лизга : гума што не се лизга може да го балансира одводот. Може да обезбеди стабилност на решетката за садови. Повторувајќи ја решетката за садови, заштедете простор, удобно складирање, слободно организирање, може да ја прилагоди големината на решетката за одвод според големината на countertop на кујната и бројот на садови. Спецификација : Име : повлечен сад за садови за садови : ppsize : околу 33,8*36.74 Indimensions По проширувањето : 53.4cmweight : Околу 1580 Gretractable Surchable Rack, заштедете простор, удобно складирање, слободно организирајте, може да ја прилагоди големината на големината на решетката за одвод според големината на кујната countertop и бројот на јадења.clean и уредни : направете ја кујната поудлива, може да се чуваат различни прибор за јадење, исполнувајќи ги диверзифицираните потреби. Измиените садови се директно поставени во решетката за да се исушат, што е погодно за заштеда на време.

Параметри на производот

Name:
Retractable Drainer Dish Rack
Material:
pp
Size:
about 33.8*36.2*9.5cm/13.31*14.25*3.74in
Dimensions after expanding:
53.4cm
Weight:
about 1580g
Retractable dish rack, save space, convenient storage, freely organize, can adjust the size of the drain rack according to the size of the kitchen countertop and the number of dishes.:
Clean and tidy:
Make the kitchen more tidy, a variety of tableware can be stored, meeting diversified needs. The washed dishes are directly placed in the rack to dry, which is convenient to save time.
Non-slip rubber:
Non-slip rubber can balance the drain. Can ensure the stability of the dish rack
Easy to disassemble and clean:
It can be disassembled into two dish racks, one for multi-purpose, and the dish rack can be moved. You can remove the dishwasher and divide it into three parts for cleaning
Drainage design:
The raised ribs prevent water from staying under the glass and bowl and prevent water from flowing to the drain.
Package includes:
1*Dish rack(Does not include dishes and other decorations):
Please allow 1-3 cm differs due to manual measurement.:
Notes:
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. We guarantee the style is the same as shown in the pictures.:
Dish Drainers for Kitchen Counter :

Стоката во категоријата