0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Gretd 30 см Голем самостојно лепило, монтиран од не'рѓосувачки челик, тоалетна хартија, држач за држачи за држачи за кујнски ролни Ткиво за ткиво, организатор на органи?

Gretd 30 см Голем самостојно лепило, монтиран од не'рѓосувачки челик, тоалетна хартија, држач за држачи за држачи за кујнски

DEN 2.67
Во магацинот.

Тековен

Направено од не'рѓосувачки челик, супер силен и издржлив Анти-деформација, направете го вашиот живот едноставен и уреден. Мазна површина, нема да ја оштети хартијата. Лесен за употреба, практичен и удобен. Совршено за кујна, бања, дом, и др. Прекрасен додаток на која било кујна и одличен заштедувач на вселената. Направено од не'рѓосувачки челик, супер силен и издржлив. Анти-деформација, направете го вашиот живот едноставен и уреден. Мазна површина, нема да ја оштети хартијата. Лесен за употреба, практичен и удобен. Совршено за кујна, бања, дом, и др. Прекрасен додаток на која било кујна и одличен заштедувач на вселената. Изработено од не'рѓосувачки челик, супер силен и издржлив.Анти-деформација, направете го вашиот живот едноставен и уреден. СОВЕТНА ПОВЕЕ, нема да ја оштети хартијата. Лесен за употреба, практичен и удобен. Ефекти на осветлување, постои мала разлика помеѓу големината и бојата од горенаведеното и вистинската ставка.

Параметри на производот

Material:
Stainless Steel
Package Includes:
1 Piece Paper Towel Holder:
Note:
Due to the manual measurement and lighting effects, there is a slight difference between the size and color from the above and the actual item.:
Industrial Scientific Janitorial Sanitation Supplies Restroom Fixtures Commercial Toilet Paper Holders :

Стоката во категоријата