0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
ygqzm Проширувачки полици за проширување на кабинетот прилагодлив кујнски countertop Организатор за складирање за складирање за садови за конзервирана храна чаши чаши ч?

ygqzm Проширувачки полици за проширување на кабинетот прилагодлив кујнски countertop Организатор за складирање за складирање за садови за

DEN 1.67
Во магацинот.

Тековен

Силен капацитет за носење Може да складира разни шишиња и лименки за постабилно складирање. Усвојувајте дизајн на шуплива резба. Користете интимна заштитник за да спречите да расте. Може да остане суво и дише. Ironелезната боја е здрава и пријателска. Без мирис, силен и издржлив. Име : железна рамка. Материјал : железо. Силен капацитет на лежиште. Може да складира различни шишиња и лименки за постабилно складирање. Тоа е карактеристично вклопување во форма на врежан. Со интимна заштитник, не е лесно да се одгледува. Може да остане суво и дише. Бојата од ковано железо е здрава и пријателска. Нема мирис, силен и издржлив. Конзола : Белиот Име : Ковано железо Racksize : Околу 23*14cmmaterial : Iron Package Вклучува : 1 парчиња*зачини ракнонтно горенаведената содржина на пакетот, другите производи не се вклучени. Боја на предметот на сликата малку поразлична од вистинската работа.

Параметри на производот

Стоката во категоријата