0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Поставени облоги на силиконски воздух за силиконски воздух - 10.2x5.7in правоаголник на воздухот Фрајер облоги. Power XL двојна корпа 10 Qt Air Fryer Silicone Lines и 10 кварта на воздухо?

Поставени облоги на силиконски воздух за силиконски воздух - 10.2x5.7in правоаголник на воздухот Фрајер облоги. Power XL двојна

DEN 2.00
Во магацинот.

Тековен

Исечете да одговарате на други фризури за воздух : Секој силиконски душек е околу 10,25 x 5,75 инчи Ако имате помал воздух за воздух, тогаш нашите големи облоги за воздух ќе бидат преголеми. Но, фатете пар ножици и исечете ги до големината и можете да уживате и во нашите премиум облоги. Може да се исече за да одговара на Ninja Foodi XL 2-Basket Air Fryer 10 квартал (Z401) и други пржени со двојни корпи. Подарок за вашата моќност XL : Конечно, Air Fryer вметнува компатибилен со вашата моќност XL Fryer Fryer 10 Qt Dual Basket Fryer Spy! Сет од четири, 10,25 x 5,75 инчи прилагодени силиконски душеци криви на вистински начин да ги собере аглите на вашиот 10 QT двојно кошарка, дури и кога е топло и проширено. Крсна храна и лесно чистење! Престанете со лепење храна, уживајте во полесно расчистување и повеќе не јадете облога за фрижирање на воздухот што почнува да се лупи! Нашите листови за пржење на воздухот се силиконски со дебелина од 2 мм, со 6 мм дупки за ефикасен проток на воздух и отстранување на вишок масти - дури и ако се покриени некои од дупките за корпи за воздушни афери!. Разновиден за други работи! За разлика од хартијата за пергамент за еднократна употреба за воздухот, можете да ја користите нашата лагер за Fryer Air Fryer за други работи! Матици со силиконска скара? Да! Силиконски лагер за печење или листови за печење силикони - за основно загревање? Исто така да! Trivets, држачи за тенџере и тегли за отворање. Извлечете максимум од вашите душеци!. Дизајнирано во САД : Овој силиконски лист 4 пакет има 4 координирани бои, е безбедна машина за миење садови и може да издржи температури до 450 степени. Вашата нарачка денес исто така доаѓа со гаранција од 6 месеци - затоа посетете се ако ви требаат! Нарачајте сега од Cee & Dee и уживајте во вашиот нов додаток за Fryer Air Fryer за многу години!. Исечете да одговарате на други фризури за воздух : Секој силиконски душек е околу 10,25 x 5,75 инчи. Ако имате помал воздух за воздух, тогаш нашите големи облоги за воздух ќе бидат преголеми. Но, фатете пар ножици и исечете ги до големината и можете да уживате и во нашите премиум облоги. Може да се исече за да одговара на Ninja Foodi XL 2-Basket Air Fryer 10 квартал (Z401) и други пржени со двојни корпи.

Параметри на производот

Стоката во категоријата