0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Ganfanren кујнски wallид монтиран сад тавче држач за готвење полица за складирање на полица за складирање на кујна за складирање кујна за складирање на садови

Ganfanren кујнски wallид монтиран сад тавче држач за готвење полица за складирање на полица за складирање на кујна за складирање кујна

DEN 1.33
Во магацинот.

Тековен

-Сочно дизајниран за складирање садови и прибор, кои помагаат да заштедите уште повеќе простор во вашата кујна -Со 10 куки од типот S. -Нак решетката е изработена од густи материјали, рачно изработено заварување. Може да издржи тежина од 30-40 кг. -Тоа е специјално третирано за да се спречи 'рѓа. -Ме има два методи за инсталација за решетката за тенџере, кој било метод ви овозможува да ги организирате контејнерите и прибор на начинот на кој сакате. -Сочно дизајниран за складирање садови и прибор, кои помагаат да заштедите уште повеќе простор во вашата кујна. -Со 10 куки од типот S. -Нак решетката е изработена од густи материјали, рачно изработено заварување. Може да издржи тежина од 30-40 кг. -Тоа е специјално третирано за да се спречи 'рѓа. -Ме има два методи за инсталација за решетката за тенџере, кој било метод ви овозможува да ги организирате контејнерите и прибор на начинот на кој сакате. Спецификација : Големина : 60*24*25cmmaterial : Класификација на метални полици : Волница : Black Features : -специјално дизајниран за складирање садови и прибор, кои помагаат да се заштеди уште повеќе простор во вашата кујна. Со 10 куки од типот S-The Pan Rack. е изработено од дебели материјали, рачно изработено заварување.

Параметри на производот

Size:
60*24*25cm
Material:
metal
Shelf classification:
wall
Color:
black
Features:
-Specially designed for storing pots and utensils, which help to save even more space in your kitchen.:
-With 10 S-type hooks.:
-The pan rack is made of thick materials, hand-made welding. It can withstand a weight of 30-40 kg.:
-It has been specially treated to prevent rusting.:
-There are two installation methods for the pot rack, either method allows you to organize the containers and utensils in the way you want.:
-This pot rack can be installed on your balcony, study or bathroom and can be used to hang many other types of household items:
Note:
1. Please allow 1-3cm (0.4-1.18) difference due to manual measurement and slight color variation for different display setting.:
2. Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item.:
Package Included:
1 X Kitchen shelf :
10 X hooks:
Storage is more layered, easier to handle, and more practical. :

Стоката во категоријата