0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Wionc чајник постави шише со шише со шише со шишиња кинески кунг фу чај сет за чај, фер чај поставува емајл керамика за пијалоци за пијалоци

Wionc чајник постави шише со шише со шише со шишиња кинески кунг фу чај сет за чај, фер чај поставува емајл керамика за пијалоци за пијалоци

DEN 3.00
Во магацинот.

Тековен

Удобен чај, добар придружник за канцеларија и дом Дизајнот на копчето за капакот се согласува со ергономијата и е удобен за ракување. Дното е полирано непречено и непречено и стабилно се поставува. Преносна торба за патувања, придружна/преносна/дома/канцеларија // патување/чај, итн. Убава, но не и топла, многу удобна за носење и зазема минимален простор. Опис : Постои таква група луѓе кои патуваат насекаде, прават домови насекаде, шетаат низ град, шетаат низ планина, шетаат уморни за да се одморат, да шетаат досадно и да се смират, на тивко место, чаша чај, книга , оставете го вашето срце да се врати како чај спокојство. Феации : удобен чај, добар придружник за канцеларија и дом. Дизајнот на копчето за капакот се согласува со ергономијата и е удобно да се справи. Дното е полирано непречено и непречено, и се поставува стабилно. Преносна торба за патувања, придружна/преносна/Дома/канцеларија // Патување/чај, итн. Најдобро, но не и топла, многу удобна за носење и зазема минимален простор.

Параметри на производот

Product name:
tea set
Material:
Ceramic
Quantity:
1 cup bowl + 4 small cups + 1 sea bowl
Quality level:
AAAAA
Sea bowl:
250ml
Cover bowl:
150ml
Tea cup:
30 ml
Package Included:
1 set of tea set:
Only the above package content is included, other products are not included.:
notes:
Dear buyer, due to lighting effects, display brightness, manual measurement and other reasons, the color and size between the photo and the actual item may be slightly different. Sincerely hope you can understand! Thank you!:
The works are profound in connotation, elegant and generous, exquisite workmanship, and complete models. They are deeply loved :

Стоката во категоријата