0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
4 парчиња отстранувач на риба риба риба скала четка од не'рѓосувачки челик пилаат код за чистење риба риба декалер алатка побрзо и полесно отстранете ги скалите на ?

4 парчиња отстранувач на риба риба риба скала четка од не'рѓосувачки челик пилаат код за чистење риба риба декалер алатка побрзо

DEN 139.68
Во магацинот.

Тековен

【Пакетот вклучува : : willе добиете 4 PCS 2 стилови на четки за риба од не'рѓосувачки челик, секој стил има 2 парчиња, доволно опции за количина и стил за вашата дневна употреба и замена 【Висококвалитетен материјал : : Овие четки за скала на риби се главно изработени од висококвалитетен 304 не'рѓосувачки челик, кој е силен, лесен и доказ за 'рѓа, што може да се користи долго време без да се крши или свиткува. 【Безбеден дизајн : : Овој додаток во кујната може да се користи за убивање риба и отстранување на скали на риби. Целокупниот дизајн е интегриран, удобен за држење, мазна и тркалезна, а опашката е дизајнирана со висечка дупка, која може да се обеси кога не е во употреба, без да го заземете вашиот простор. 【Моќен помошник : : Јадењето риба има многу придобивки за телото, но многу е тешко да се отстранат вагата. 50/30 (2 стилови) Ајкула од ајкула со двојни редови, фини серијации во голема мерка ја подобруваат ефикасноста на скалирање на риби и помагаат да се задржи кожата на рибата непроменета. Совршено за оние кои сакаат да јадат риба кожа. Gaury Гаранција за услуга : : Ако не ви се допаѓа нашиот производ од која било причина, ве молиме слободно контактирајте со нас, ќе добиете 100% наплата или замена. Ако ви се допаѓа, кликнете за да додадете во количката веднаш, не двоумете се!. 【Пакетот вклучува : : willе добиете 4 PCS 2 стилови на четки за риба од не'рѓосувачки челик, секој стил има 2 парчиња, доволно опции за количина и стил за вашата дневна употреба и замена. 【Висококвалитетен материјал : : Овие четки за скала на риби се главно изработени од висококвалитетен 304 не'рѓосувачки челик, кој е силен, лесен и доказ за 'рѓа, што може да се користи долго време без да се крши или свиткува. 【Безбеден дизајн : : Овој додаток во кујната може да се користи за убивање риба и отстранување на скали на риби. Целокупниот дизајн е интегриран, удобен за држење, мазна и тркалезна, а опашката е дизајнирана со висечка дупка, која може да се обеси кога не е во употреба, без да го заземете вашиот простор. 【Моќен помошник : : Јадењето риба има многу придобивки за телото, но многу е тешко да се отстранат вагата. 50/30 (2 стилови) Ајкула од ајкула со двојни редови, фини серијации во голема мерка ја подобруваат ефикасноста на скалирање на риби и помагаат да се задржи кожата на рибата непроменета.

Параметри на производот

1. Material:
stainless steel
2. Color:
Silver
3. SIZE:
Square head fish scales brush
Round head Fish Scaler Remover :
21 x 3.5cm /8.27 x 1.38inches
4. Packaging Includes:
4pcs 2 Styles Stainless Steel Fish Scale Brushes, 2pcs each style
FEATURES::
1. Made of stainless steel, strong and durable.:
2. The surface is smooth and non-sticky, and the hollow belly accommodates scattered fish scales, which will not let the fish scales fly around.:
3. An indispensable and powerful tool for home chefs or professional chefs in restaurants, further enhance your cooking level!:
4. Helps to remove scales from almost all fish easily and effectively.:
100% SATISFACTION GUARANTEE::
If you have any questions, please contact us at any time, we will reply to you within 24 hours. If you are not satisfied with our Fish Scaler Remover, we can refund or replace it and try our best to solve your problem. :

Стоката во категоријата