0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Тумфуз Куче Автомобил Бариера За Автомобили, ТЕРЕНЕЦ, Возила, Кои можат Да Се Користат На Предното седиште Или Задното Седиште На Возилото, Прилагодлив Голем Делит?

Тумфуз Куче Автомобил Бариера За Автомобили, ТЕРЕНЕЦ, Возила, Кои можат Да Се Користат На Предното седиште Или Задното Седиште На

DEN 1055.84
Во магацинот.

Тековен

1БИДЕТЕ БЕЗБЕДНИ Може да се Инсталира и на Задното Седиште на Возилото за Да Се Задржи Кучето во Товарниот Простор на Возилото. Еден од горенаведените Два Начина На Употреба Е Секогаш Погоден за вас.ПОГОДЕН ЗА ПОВЕЌЕТО ВОЗИЛА : Се Користи На Предните Седишта, бариерата На Миленичето е Квадратна, Со Големина од 31, 9х31, 9 Инчи и Може Да Ги Покрие Сите Празнини Во Средината на Седиштата На Возачите И Патниците; Се Користи На Задните Седишта, бариерата На Миленичето Е Правоаголна, Со Максимална Должина од 57,7 Инчи и Ширина од 15,8 Инчи, Погодна за Повеќето Автомобили.ТЕШКА КОНСТРУКЦИЈА НА ЖИЦА : Изработена Од Квалитетна Челична Жица За Заштита На Кучиња, Деца и Патници. Мазната Челична Површина Нема да Му Наштети На Внатрешноста на Вашиот Автомобил или На Вашето Куче. Мрежестата Бариера За Кучиња е Завршена со Нетоксичен Капут Кој Е Издржлив, Безбеден и Отпорен на ' рѓа за Долготрајна Употреба.ЛЕСЕН ЗА ИНСТАЛИРАЊЕ И ОТСТРАНУВАЊЕ : НЕ СЕ ПОТРЕБНИ АЛАТКИ-Едноставно Прилагодете Ја Должината на Бариерата За Миленичиња и Монтирајте Се На Потпирачите За Задната Глава Користејќи Го Нашиот Склоп на Држачот За Фиксирање На Квадрат Или Системот За Ремени За Брави За Лесно Инсталирање и Отстранување на Вашиот Convenience.

Параметри на производот

Стоката во категоријата