0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Копчиња За Кучиња ASАТА За Комуникација, Копче За Звук, Печат Тип На Обука За Миленичиња Зуи Зуи Подароци Универзални За Студирање Канцеларија Дома Зафаќајќи Малку ?

Копчиња За Кучиња ASАТА За Комуникација, Копче За Звук, Печат Тип На Обука За Миленичиња Зуи Зуи Подароци Универзални За Студирање Канцеларија

DEN 793.60
Во магацинот.

Тековен

Напојување на батеријата : звучното копче звучник се напојува со две ААА батерии (не се вклучени во пакетот), ниската потрошувачка на енергија, може да игра повеќе од 2000 пати Смешен Подарок : копчето за звук е одлично за забавни интеракции, шеги, гаџети за биро, обука за миленичиња и многу повеќе, како подарок, оставајќи ви незаборавни спомени. Состојба на складирање : силно се препорачува да го чувате смешното копче за звук на ладно и суво место, да избегнувате вода за време на користењето за подолг работен век. Лесен и Компактен : звучникот со Копчиња за Зборување доаѓа со мала големина и мала тежина, лесен за носење и складирање со зафаќање малку простор, погоден за дома, канцеларија, училиште итн. Супериорен Материјал : звучникот на копчето за игра е изработен од супериорна абс пластика, еколошки и без загадување, безбеден и издржлив за децата што играат.

Параметри на производот

Item Type:
Sound Button
Material:
ABS
Battery Type:
2PCS AAA batteries required (NOT included)
Package List:
1 xSound Button:
Note:
NOT support recording.:

Стоката во категоријата