0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
1 Постави Куче Уво Стои Налепница Со четка &засилувач; Лепак Алатка За Нега На Уши Миленичиња Куче Уво Поддршка За Големиот Данец Доберман Пинчер Средно Големи Кучи?

1 Постави Куче Уво Стои Налепница Со четка &засилувач; Лепак Алатка За Нега На Уши Миленичиња Куче Уво Поддршка За Големиот Данец

DEN 2.67
Во магацинот.

Тековен

Прилагодлив дизајн на растојание, можете да го прилагодите растојанието помеѓу ушите на кучињата Алатки за нега на уши за кучиња, налепница за уво, направете го увото на вашите големи кучиња да се исправи. Може да се користи за германски , Коњско Куче, француски Говеда, Алјаска, Доберман Пинчер, Самојед и други кучиња миленичиња. Како да се користи : ушите на кучињата со шамиче со алкохол прво; нанесете лепак рамномерно на налепниците за уво; обидете се да ги исечете влакната на внатрешното уво на кучињата до лепењето да не бидат нестабилни, нанесете лепак на ушите на кучињата и оставете го да се исуши 1-2 минути, Земете ја налепницата за уво и залепете ја на увото на кучињата и залепете го другото уво во исто време, и прилагодете го растојанието на увото на кучињата според вашите желби. Изработен од пп материјал, не ги повредува ушите и дистрибуира лепак, четки и алкохолни марамчиња. Ние продаваме 100% сосема нови и производи. Можете да го добиете она што го сакате овде по конкурентна цена! Не двоумете се, само купете го!Опис : - алатки За нега На уши За Кучиња, налепница за уво, направете го увото на вашите големи кучиња да се исправи.- Изработен од пп материјал, не ги повредува ушите и дистрибуира лепак, четки и алкохолни марамчиња.- Прилагодлив дизајн на растојание, можете да го прилагодите растојанието помеѓу ушите на кучињата.- Како да се користи : ушите на кучињата со шамиче со алкохол прво; нанесете лепак рамномерно на налепниците за уво; обидете се да ги исечете влакната на внатрешното уво на кучињата до лепењето да не бидат нестабилни, нанесете лепак на ушите на кучињата и оставете го да се исуши 1-2 минути, Земете ја налепницата за уво и залепете ја на увото на кучињата, и залепете го другото уво во исто време, и прилагодете го растојанието на увото на кучињата според вашите желби.

Параметри на производот

- Material:
PP
- Small - Height:
10cm/3.94inch, Width
- Large - Height:
12cm/4.72inch, Width
Package Includes:
1 Piece Dog Ear Sticker:
2 Pieces Alcohol Tissue:
1 Piece Brush:
1 Bottle Glue:
Note:
Warm reminder:
Dogs with wounds and skin need to be cured before they can be attached.
After pasting, it will fall off naturally within a certain period of time, usually more than one month to two months! :

Стоката во категоријата