0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Јака за обука на кученца Енц, носена јака за кора од кучиња што може да се полни, безбедна за отворено за затворено

Јака за обука на кученца Енц, носена јака за кора од кучиња што може да се полни, безбедна за отворено за затворено

DEN 884.80
Во магацинот.

Тековен

[Автоматска заштита] Без разлика колку пати се активира уредот за лаење, кога менувачот ќе престане да лае 30 секунди, тој автоматски ќе се ресетира и ќе се врати во почетната состојба на подготвеност [Прилагодување на чувствителност] Чувствителноста на јаката за обука на кора од кучиња може да се прилагоди, постепено да го зајакнува начинот на акустична и електростатска стимулација, хуманизирана и ефикасна. [Безбеден дизајн] Јаката за лаење на кучиња работи постојано 5 пати, а екранот ќе влезе во состојба на трепкање. Внесете ја почетната состојба на подготвеност по 1 минута од запирање на работата. [Долг век на траење на батеријата] Јаката за обука на кучиња има вградена батерија со литиум што може да се надополнува, полнејќи 2 часа, може да се користи до 60 дена, а подготвеност за повеќе од 180 дена. [Водоотпорна] јака за кора од кучиња поддржува IP -оценет водоотпорен за безбедна употреба во какви било временски услови, како за затворено и за отворено. Погоден за големи, средни и мали кучиња. Спецификација : Тип на ставка : Кола за кора од кучиња : ABS, најлон ткаени појаси : литиум батерија, капацитет : 220m Ah (испорачано со вградена батерија) Како да се користат : Следниве две функции можат да се вклучат со притискање на копчето за режим : првата брза анти -кора Режим : , вибрации, статични; втор пат да се активира уредот против кора, тој произведува предупредувачки звук.

Параметри на производот

Item Type:
Dog Bark Collar
Material:
ABS, Nylon Weaved Belt
Battery:
Lithium Battery, Capacity
How to Use:
The following two functions can be switched by pressing the mode button:
The first fast anti bark mode:
, vibration, static;
The second time the anti bark device is activated, it produces a warning sound. In this mode, when the dog barks continuously, the static strength will gradually increase with the barking. Can work up to 5 times continuously, then stop.:
Package List:
1 x Dog Bark Stopper1 x Nylon Collar Belt :
1 x Charging Cable:
1 x Test Light:
4 x Metal Conductive Rod:
2 x Anti Wear Buckle:
1 x Manual:
Note:
Electrostatic treatment:
Put the test light on the two conductive sensors of the dog barking device, blow air into the induction hole close to the common screw or bark loudly like a dog. When the barking device is activated three times, the test light will emit an int light. (Normally, test lights are not needed).:

Стоката во категоријата