0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Бугмд Спреј За Болви И Крлежи-Формула За Болви И Крлежи За Кучиња, Спреј За Болви И Крлежи За Кучиња, Спреј За Болви За Дома, Убиец На Болви И Крлежи, Кучешка Болва И К?

Бугмд Спреј За Болви И Крлежи-Формула За Болви И Крлежи За Кучиња, Спреј За Болви И Крлежи За Кучиња, Спреј За Болви За Дома, Убиец На Болви

DEN 1.67
Во магацинот.

Тековен

ФОРМУЛА НА ЕТЕРИЧНО МАСЛО : маслата од КАРАНФИЛЧЕ и памучно семе се растителни состојки кои ги контролираат болвите и крлежите без апчиња, јаки или друг локален спреј ОДБРАНА ЗА ДОМАШНИ МИЛЕНИЦИ : Испрскајте го на кревети за миленичиња, носачи, одгледувачници, игралишта и максимизирајте како додаток за перење за постелнината и ќебињата на вашето домашно милениче за да ги контролирате болвите и крлежите во овие простори за миленичиња. ПОГОДЕН за РАЗЛИЧНИ МИЛЕНИЧИЊА : Концентратот На Болви Од Бугмд + Крлежи може да се користи локално кај кучиња, мачки, зајаци, хрчаци, порове и други вообичаени придружници на крзнени животни. ЛЕСЕН СИСТЕМ ЗА ПОЛНЕЊЕ : Концентратот се кондензира во шише од 3,7 мл и брзо се разредува со вода. Спарете го со шишето со спреј за повеќекратна употреба за полесно полнење и направете до 32 мл раствор. ПРОИЗВЕДЕНО во САД : нашиот концентрат е стручно развиен и формулиран во САД користејќи моќни есенцијални масла.

Параметри на производот

Стоката во категоријата