0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Колектор на Урина за Кучиња манчијанксун-Телескопски Колектор За Урина За Еднократна Употреба-Нов Иновативен, Содржи два контејнери за собирање урина и телескопс?

Колектор на Урина за Кучиња манчијанксун-Телескопски Колектор За Урина За Еднократна Употреба-Нов Иновативен, Содржи два контејнери за

DEN 239.68
Во магацинот.

Тековен

Телескопски Столб За Лесно Собирање Примероци Од Урина Лесно, Безболно, Неинвазивно и без стрес собирање примероци Од Урина од Кучиња Телескопски, Лесен и Компактен : кога манкијанксунот ќе се повлече, тој е долг 9,6" и се протега на 32". и лесно се лизга. Постојат две големини на контејнери. Големиот контејнер е длабок 4,5*3,3" и 2,1", а малиот сад е длабок 2,9*2,1" и 1,2". Погоден за кучиња со различни големини. Колектор на примероци Уникатно Дизајниран да Ја Олесни Задачата За Собирање : Соберете Урина за Анализа на Урина или Домашен Скрининг со Комплет за Тестирање манкијанксун. Еднократно и Лесно За Чистење : Уредот manqianxun може да се исплакне со вода и сапун и повторно да се користи за тековен скрининг. Може да се користи за повеќе кучиња. Телескопскиот Собирач на Урина за Кучиња е дизајниран да ја фати урината на кучето со едноставен, чист и неинвазивен метод.

Параметри на производот

Стоката во категоријата