0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Чевли за кучиња на отворено, лесни за носење чизми за кучиња меки и удобни за мали средни големи кучиња

Чевли за кучиња на отворено, лесни за носење чизми за кучиња меки и удобни за мали средни големи кучиња

DEN 463.84
Во магацинот.

Тековен

Со целосен отворен дизајн, можете директно да ги ставите стапалата на вашето домашно милениче; Покрај тоа, прилагодливите ленти можат да обезбедат чевлите да не паднат Анти -липскиот единствен со рефлексивни ленти обезбедува стабилност и влечење, му помага на вашето куче за миленичиња да оди безбедно ноќе. Патентот и лентите се дизајнирани да бидат лесни за носење и да спречат да паднат, дозволувајќи му на миленичето да работи слободно, на песната и растојанието. Телото на чевли користи мрежен материјал што е мек и се поттикнува. Гумениот ѓон е мек, абење - отпорен и нелип, лесен и удобен за носење. Дебели меки и еластични табани за зајакнување на заштитата на стапалата на кучето и да ги направат нозете на кучето поудобно. Со целосен отворен дизајн, можете директно да ги ставите стапалата на вашето домашно милениче; Покрај тоа, прилагодливите ленти можат да обезбедат чевлите да не паднат. Анти -липскиот единствен со рефлексивни ленти обезбедува стабилност и влечење, му помага на вашето куче за миленичиња да оди безбедно ноќе. Патентот и лентите се дизајнирани да бидат лесни за носење и да спречат да паднат, дозволувајќи му на миленичето да работи слободно, на песната и растојанието. Телото на чевли користи мрежен материјал што е мек и се поттикнува. Гумениот ѓон е мек, абење - отпорен и нелип, лесен и удобен за носење. Дебели меки и еластични табани за зајакнување на заштитата на стапалата на кучето и да ги направат нозете на кучето поудобно. Дебели меки и еластични табани за зајакнување на заштитата на стапалата на кучето и да ги направат нозете на кучето поудобно. Патентот и лентите се дизајнирани да бидат лесни за носење и да спречат да паднат, дозволувајќи му на миленичето да работи слободно, на песната и растојанието. Анти -лимскиот единствен со рефлексивни ленти обезбедува стабилност и влечење, му помага на вашето куче за миленичиња да оди безбедно во текот на ноќта.

Параметри на производот

Item Type:
Pet Shoes
Material:
Rubber + Mesh
Package List:
4 x Pet Shoes:
Note:
1. Please allow 0.3‑0.5cm/ 0.1‑0.5in error due to manual measurement.3. When measuring, make sure that the dog's feet stand normally, do not press down or pull its feet forward. Only the position where the meat pad is attached to the ground is measured in the back.:
4. The above shoe size is the inner length of dog shoes, that is, the length suitable for dog feet. For example, the inner length of shoes of size 4.5cm/ 1.8in, which is suitable for dogs with foot length of 4‑4.5cm/1.6‑1.8in. :

Стоката во категоријата