0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Лифаси Куче Седиште Патување Транспорт Торба Носење Удобно Торба Со Рачка Дише Торбичка За Миленичиња Превозникот За Пешачење, Кученце, Маче, Мали Кучиња Мачки, Цр?

Лифаси Куче Седиште Патување Транспорт Торба Носење Удобно Торба Со Рачка Дише Торбичка За Миленичиња Превозникот За Пешачење, Кученце,

DEN 2.00
Во магацинот.

Тековен

* Практично : Лесен за преклопување и носење, погоден за мачиња, кученца и мали хрчаци * Секојдневна Употреба : без разлика дали одите, пешачите, патувате, пазарувате итн., тогаш можете да ги ставите во ремен за кучиња и да ги однесете на прошетка. * Мода и безбедност : со отстранлива подлога, Совршена За мали и средни животни излегуваат или патуваат. * Удобен Материјал : Изработен од вештачки кадифе и материјал од ткаенина од оксфорд, одличен и дише, материјалот е густ за да обезбеди мекост и да ве направи удобни . * Со ремени : ремените за Рамо се погодни за патување со автомобил, дневни прошетки, велосипед и возење велосипед. Опис : - Удобен Материјал : Изработен од вештачки кадифе и материјал од ткаенина од оксфорд, одличен и дише, материјалот е густ за да обезбеди мекост и да ве направи удобни. - Со ремени : ремените за Рамо се погодни за патување со автомобил, дневни прошетки, велосипед и возење велосипед. - Мода и безбедност : со отстранлива подлога, Совршена За мали и средни животни излегуваат или патуваат.

Параметри на производот

- Material:
Artificial Velvet, Oxford Cloth
Package Includes:
1 Pet Travel Carrier:
Note:
1. Due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures.:
2. Please allow 1-3mm differences due to manual measurement.:

Стоката во категоријата