0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Држач за Послужавник за Дијамантска Боја, Дијамантски Алатки Четка За Чистење Дијаманти, Контејнер За Сортирање Монистра, Возрасни Занаети СО Самодоверба Додатоц?

Држач за Послужавник за Дијамантска Боја, Дијамантски Алатки Четка За Чистење Дијаманти, Контејнер За Сортирање Монистра, Возрасни Занаети

DEN 3.00
Во магацинот.

Тековен

Пакувањето Вклучува : Послужавник За Дијамантски Слики од 1 парче, Затворачи за Послужавник од 6 парчиња, Четка за Чистење од 1 парче И Лажица од 1 парче Фиока за дијамантски Слики : овој организатор на дијамантски послужавник може да организира и сортира шест бои дијаманти на уреден начин во исто време. Затворачи за дијамантски Послужавници : designedономски дизајнирани со шест затворачи за послужавник за да спречат истурање и мешање на вашите дијаманти. Материјал : Изработен Од густ И висококвалитетен ПП, мазен, издржлив и не е лесен за кршење, служи долго време. Широка Примена : алатките За Дијамантски Слики не само што можат да се користат за правење дијамантски слики, туку се користат и во услугите за маникир и декорацијата на мобилните телефони. Пакувањето Вклучува : Послужавник За Дијамантски Слики од 1 парче, Затворачи за Послужавник од 6 парчиња, Четка за Чистење од 1 парче И Лажица од 1 парче. Фиока за дијамантски Слики : овој организатор на дијамантски послужавник може да организира и сортира шест бои дијаманти на уреден начин во исто време. Затворачи за дијамантски Послужавници : designedономски дизајнирани со шест затворачи за послужавник за да спречат истурање и мешање на вашите дијаманти. Материјал : Изработен Од густ И висококвалитетен ПП, мазен, издржлив и не е лесен за кршење, служи долго време. Широка Примена : алатките За Дијамантски Слики не само што можат да се користат за правење дијамантски слики, туку се користат и во услугите за маникир и декорацијата на мобилните телефони. Опис : Пакувањето Вклучува : Послужавник За Дијамантски Слики од 1 парче, Затворачи за Послужавник од 6 парчиња, Четка за Чистење од 1 парче И Лажица од 1 парче.

Параметри на производот

Material:
PP
Size:
21cmx11cmx1.7cm/8.27inchx4.33inchx0.67inch
Package Includes:
1 Set Diamond Paintings Tools:
Note:
Please allow slightly errors due to manual measurement and different monitors.:

Стоката во категоријата