0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Илауке Дрво Обетки Празно Недовршени Дрвени Обетки Солза Елипса Приврзоци 8 Стилови Сублимација Обетка Празни Места, 80 парчиња Дрвена Обетка Празно За Жени Девојк?

Илауке Дрво Обетки Празно Недовршени Дрвени Обетки Солза Елипса Приврзоци 8 Стилови Сублимација Обетка Празни Места, 80 парчиња Дрвена Обетка

DEN 207.84
Во магацинот.

Тековен

Празни Места За Обетки за сублимација - недовршениот приврзок за обетки е изработен од природно дрво, исечен мазен без брус, лесен и удобен за носење; со метални прстени за скокање со сребрени тонови и куки за обетки од риба, безбедни за носење, лесни и убаво обликувани Додатоци за обетки од дрво-има 80 парчиња недовршени приврзоци за обетки од дрво со 8 различни стилови (секој стил содржи 2 различни големини), 80 парчиња куки за обетки и 80 парчиња прстени за скокање, 1 Рачна клешта. Недовршени Дрвени Обетки - ова дрво во форма на солза и елипса воопшто не се модифицирани, лесно можете да сликате, обоите, издлабите или изгорите стилот што го сакате. САМОСТОЈНА Обетка За Сублимација - нашите дрвени чипови поставени не само погодни за правење обетки, туку можат да се применат и ДЕКОРАТИВНИ украси ЗА занаети, можете да ја искористите вашата креативност и имагинација за да нацртате различни обрасци на празните површини. Тоа би бил одличен подарок за девојки кои одат во средно училиште и средно училиште кои уживаат да бидат креативни. Ако имате какви било прашања во врска со стоката или комплетот дрвени чипови не ги исполнува вашите очекувања, ве молиме контактирајте не. Ние ќе се обидеме најдобро да го решиме вашиот проблем!. 80 Парчиња Недовршени Дрвени Обетки Празни Места Дрвена Солза Елипса Обетки Дрвени Приврзоци Со Куки За Обетки И Прстени За Скокање За Обетки Накит САМОСТОЈНО Изработка На Занаети Спецификација : Боја : дрвен И сребрен Материјал : Дрвени И метални Производи вклучуваат : 80 х парчиња недовршени приврзоци за обетки од дрво 80 х кука за уво (сребро) 80 х голем прстен за отворање 80 х мал прстен за отворање 80 х проѕирна гума назад 1 х Карактеристики На Отворач За Прстени За скокање : Висока Цврстина И Лесни, Големи Празни Места Може Да Се Користат За Бесплатно Создавање.

Параметри на производот

Color:
wooden and silver
Material:
wood and metal
Products include:
80 x pieces of unfinished wood earring pendants :
80 x ear hook (Silver):
80 x large opening ring:
80 x small opening ring:
80 x transparent rubber back:
1 x jump ring opener:
Features:
high hardness and lightweight, large blanks can be used for free creation.:
Uniform, complete and exquisite packaging, you will receive an accurate number of DIY wooden earrings kit. :
Notes:
Please allow slight size errors due to manual measurement.:
Pointed and small items, please stay away from children.:
If there are any issues, do not hesitate to send us a message. We will solve your problems within 24 hours. :

Стоката во категоријата