0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Комплет За Керамика од 18 парчиња Секачи Од Полимерна Глина Обликувајте Секачи За Обетки Од Глина Пластични Секачи За Глина За Материјали За Изработка На Накит Од П?

Комплет За Керамика од 18 парчиња Секачи Од Полимерна Глина Обликувајте Секачи За Обетки Од Глина Пластични Секачи За Глина За Материјали

DEN 1.33
Во магацинот.

Тековен

ГЛИНЕНИ СЕКАЧИ ЗА НАКИТ ОД ПОЛИМЕРНА ГЛИНА-Секачи Од Полимерна Глина, Класични Форми Секачи За Обетки Од Глина Калапи За Ѓердан Од Приврзок Од Полимерна Глина Изработката На Овие Алатки може да биде Сечење Глина, Правење Обетки Во Ваш Стил, Накит ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ОБЕТКИ ОД ГЛИНА-Секачи За Обетки Од Полимерна Глина СО Технологија ЗА 3д Печатење Секачите не Се Погодни Само за Глина, туку И за Керамика, Колачиња, Фондан, Овошје и Многу Повеќе. ГЛИНЕНА ОБЕТКА ШТО ПРОИЗВЕДУВА МАТЕРИЈАЛИ-Секачи За Глина За Накит Од Полимерна Глина Само ставете Ја Машината За Обетки Од Глина на Глината и Притиснете, Не Се Потребни Други Алатки за Да Добиете Убава Форма. КАЛАПИ ЗА НАКИТ ОД ПОЛИМЕРНА ГЛИНА-Производител На Обетки Од Глина Можете Да Создадете Уникатна Уметност Како Неверојатен Подарок за Вашето Семејство и Пријатели На Божиќ, Денот на Вљубените, Родендените, Денот на Мајките.

Параметри на производот

Стоката во категоријата