0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Аеиофу Клеј Перфоратор Алатка Тркалезна Дупка Мека Скулптура Алатка Комплет Постави Круг Обликување КЕРАМИКА НАПРАВИ САМ Скулптура Удар Алатка Глина Вајарство К?

Аеиофу Клеј Перфоратор Алатка Тркалезна Дупка Мека Скулптура Алатка Комплет Постави Круг Обликување КЕРАМИКА НАПРАВИ САМ Скулптура Удар Алатка

DEN 808.00
Во магацинот.

Тековен

- Алатката за дупчење скулптури е погодна за празни места,фини ракотворби,глинени алатки - Димензиите на алатката За удирање Глина се 0, 2х3, 5инч;0, 3х3, 5 инчи;0, 5х3, 7инч;0, 9х3, 8 инчи. - Алатката за дупчење скулптури може да се користи и за вајање алатки за скулптура од глина. - Комплетот за вајање глина може да се користи како алатки за мека глина,лесни и удобни дрвени алатки. - Алатката за дупчење скулптури е широко користена, може да се користи како алатка за вајање. Опис скулптура удар алатка е направена од цврсто дрво дрвена рачка.Главата на прстенот на комплетот за алатки за резба е изработена од нерѓосувачки челик и е издржлива за лесно чистење.Дрвената рачка се чувствува добро, а површината е полирана и мазна, не е лесна за гребење.Поврзувањето на комплетот за алатки за резба е цврсто, не е лесно да се олабави и има долг работен век. Карактеристики-Боја : Како Што Е Прикажано. - Материјал : Дрво, Нерѓосувачки Челик.

Параметри на производот

Стоката во категоријата