0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Сет За Хранење Силиконски Бебиња, Материјали За Одвикнување Предводени Од Мали Деца, Лигавче, Поделена Чинија, Сад За Вшмукување, Чаша, Вилушка Со Лажица Момчиња ил?

Сет За Хранење Силиконски Бебиња, Материјали За Одвикнување Предводени Од Мали Деца, Лигавче, Поделена Чинија, Сад За Вшмукување, Чаша, Вилушка

DEN 1.33
Во магацинот.

Тековен

Прилагодлива Лигавче со Фаќач На Храна Вшмукување Поделена Плоча со Капак. Мед Чаша Со Капак и Слама. Дрвена Рачка Силиконска Лажица И Вилушка. Подарок-Петел Тетер!. ●Комплетен Сет За Хранење-Се Препорачува за бебиња 6м+. Вклучува : Прилагодлива Лигавче со Фаќач На Храна, Вшмукувачка Поделена Чинија со Капак, Сад за Вшмукување, Чаша За Мед со Капак и Слама, Дрвена Рачка Силиконска Лажица и Вилушка. ●Супер Лесен За Употреба-Лесен За Чистење : Едноставно исплакнете или ставете во машина за миење садови. Лесен За Чување : ставете го капакот и директно чувајте го во фрижидер или замрзнувач. Лесно Се Загрева : Безбедна За Микробранова Печка, температурен опсег од -40°F до 428°F (-40°C до 220°C). €Екстра Силно Вшмукување Q-плочата и садот имаат голема површина за вшмукување што обезбедува посилно вшмукување. Тие одговараат на речиси сите мазни рамни површини. Јазичето за ослободување е за полесно отстранување по употреба. `+Бесплатен Подарок-Со цел да му помогнеме на вашето дете да развие вештини за самохранење, ние нудиме петел заби како подарок. ●Безбедно За деца-Направено од 100% силикон за храна. Нема БПА, ПВЦ, фталат и олово. Нашите производи се пријателски за заби, му помагаат на вашето бебе да развие независност во исхраната. ●Комплетен Сет За Хранење-Се Препорачува за бебиња 6м+. Вклучува : Прилагодлива Лигавче со Фаќач На Храна, Вшмукувачка Поделена Чинија со Капак, Сад за Вшмукување, Чаша За Мед со Капак и Слама, Дрвена Рачка Силиконска Лажица и Вилушка. ●Супер Лесен За Употреба-Лесен За Чистење : Едноставно исплакнете или ставете во машина за миење садови. Лесен За Чување : ставете го капакот и директно чувајте го во фрижидер или замрзнувач.

Параметри на производот

Стоката во категоријата