0 Производи

Производи(0)

0-Производи
Почит 0.00
Завршено 0.00
Сет за хранење за бебиња на Jinинмо, сет за чинија за вшмукување и плоча за облик на рак, пискава чаша со слама и капак | Сет за прибор за бебиња за бебиња, материјали за

Сет за хранење за бебиња на Jinинмо, сет за чинија за вшмукување и плоча за облик на рак, пискава чаша со слама и капак | Сет

DEN 2.67
Во магацинот.

Тековен

⊀Baby сет за хранење : getе добиете 1 чинија за вечера со рак, 1 силиконски сад, 1 слаб џеб, 1 loveубовна чаша, 1 капаче за чаша за снек, 1 сет од лажица од дрвена рачка и вилушка, и 1 сет силиконски лажица и вилушка Со нашиот сет за хранење, среќно ќе уживате во подобро, почисто и побезбедно искуство во јадење со вашите деца. Affeafe Материјал : Нашиот сет за хранење за бебиња е изработен од силиконски храна, без БПА, олово и ПВЦ, така што тоа е апсолутно никаква штета на здравјето на бебето. ⊀strong вшмукување : Нашиот сет за хранење со силен сад за вшмукување и чинија ќе се залепи на високометни производи, што им го отежнува малечките да ја истурат својата храна. Силиконскиот биб е лесен и прилагодлив. Дури и нашата чаша за снек е докажана од истурање!. ⊀ Лесно чистење : Едно миење и нежно чистење за да добиете чисти прибор, без дополнително чистење и уживајте во времето поминато со вашето бебе. Безбеден замрзнувач, безбеден во машина за миење садови и микробранова печка. Perferfect Подарок : Нашиот комплет за напојување за хранење за бебиња е совршен подарок за сите нови родители или родители-да бидат. Овој сет содржи сè што ви треба за да го нахраните вашето бебе. Опис : Ракови со слатки форми со светли весели бои ги сакаат децата од сите возрасти, оставете ги да уживаат во оброкот.

Параметри на производот

Name:
Silicone baby feeding set
Material:
food-grade silicone
Size:
crab dinner plate about 265*157*30mm/10.43*6.18*1.18in
Weight:
crab dinner plate about 231g
The weight of the whole set:
is about 730g
Packing List:
Crab Plate + Silicone Bowl + Saliva Pocket + Love Cup + Snack Cup Lid + Spoon and Fork with Wooden Handle + Silicone Spoon and Fork:
Notes:
1. Due to the different monitor and light effects, the actual colour of the item might be slightly different from the colour which is showed in the pictures.:
2. Please forgive a slight measuring deviation due to manual measurement. :

Стоката во категоријата